Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AFERA KOJA JE TRESLA HRVATSKU: Naš proslavljeni glumac u Hollywoodu u početku nije htio priznati vlastitu kćer

Goran Višnjić je u lipnju 2006. godine imao vanbračnu aferu. Sljedeće godine dobio je kćer, a da je imao aferu u Šibeniku priznao je upravo za Story.

Goran Višnjić s obitelji Izvor: Profimedia

Na današnji dan, 14. siječnja 2005. godine u kina je stigao film 'Elektra' u kojem je uz Jennifer Garner glumio i hrvatski glumac Goran Višnjić. Marvelov film bio je spin-off Daredevila, a podbacio je kod kritike i publike.

Nešto više od godinu dana kasnije, Goran Višnjić je u lipnju 2006. godine bio na odmoru u rodnom Šibeniku. Često su ga viđali u društvu školske kolegice Mirele Rupić, a u ljeto 2007. godine kao bomba je odjeknulo da je Goran postao otac djevojčice koju je rodila Mirela.

Goran je isprva sve negirao, ali onda je na kraju upravo za Story priznao da su imali aferu.

'Kad sam došao u Šibenik iz Amerike prošlog ljeta, izašao sam u grad da se opustim sa svojim prijateljima. Te večeri je u tom kafiću bila i Mirela Rupić koja mi se došla javiti jer se nismo vidjeli od osnovne škole.

Goran Višnjić kazao je da je za sve kriv alkohol
Goran Višnjić
Izvor: Instagram

U Americi mi strašno fali moje društvo i kako jako puno radim, nemam vremena zatulumariti kako to rade ljudi u Hrvatskoj. Vjerojatno i zbog umora od vremenske razlike alkohol je na mene itekako djelovao', kazao je na početku priče o preljubu.

'To naravno nije nešto čime bih se ponosio, ali spreman sam podnijeti posljedice za svaki svoj čin. Što se tiče pojedinosti, vjerujte, ničega se ne sjećam. Samo znam da nikada ne bih napravio nešto slično u normalnom stanju. Mirela Rupić mi nije privlačna žena', rekao je Višnjić.

Kazao je i kako nema potrebe varati svoju ženu i da mu je krivo jer je povrijedio najvažniju osobu u svom životu. Za Lanu Lourdes je doznao nakon nekoliko mjeseci. Tvrdio je da ga je Mirela nazvala te mu rekla da je u petom mjesecu trudnoće te da je on otac.

'Prvo vrijeme je zvala često i pokušavala prijetiti. Rekao sam Ivani za što me optužuje i pustio joj poruku u kojoj se Mirela Rupić prijeti da će mi razoriti brak i da ja procijenim koliko košta njena šutnja, dvjesto tisuća eura ili dva milijuna eura. Nakon što sam Ivani rekao što se dogodilo i nakon što je čula poruku Mirele Rupić, Ivana ju je nazvala.

Mirela Rupić godinama se svađala s Goranom Višnjićem Izvor: Nel Pavletic/PIXSELL

Mirela joj je poklopila slušalicu kada je Ivana rekla da je njezin brak na prečvrstim temeljima da bi ga mogla uništiti jedna takva osoba. Kako ju nije htjela saslušati do kraja, Ivana je Mireli ostavila poruku u kojoj joj je rekla da nije ni prva ni zadnja osoba koja se takvim načinom pokušava dohvatiti poznate osobe za puno novca i pet minuta slave.

Na kraju joj je rekla i kako joj je žao djeteta koje ima takvu majku. Naravno da nije bila ljubazna ni fina prema njoj u toj poruci, ali tko bi bio na njezinom mjestu?' tvrdio je Goran o navodnim Ivaninim telefonskim prijetnjama Mireli.

Nije znao je li dijete njegovo i kazao je da će to potvrditi DNK analiza. Višnjić je na kraju odlučio priznati kćer prije rezultata DNK testiranja. Mirela i Goran su se godinama kasnije prepucavali preko mediji i prijetili sudskim tužbama da bi se na kraju sve smirilo.

Glumac je 2019. godine u društvu kćeri prošetao Stradunom. Držeći se za ruke te nisu skidali osmijeh s lica. Prije Dubrovnika, Goran je s kćeri posjetio Grčku, a time se pohvalio i na društvenim mrežama. Mnogi su tada primijetili kako mu Lana jako sliči.

Inače, Goran je od 1999. godine u braku s Evom (Ivanom) Vrdoljak s kojom ima dvoje posvojenih i jedno biološko dijete.

Povezane vijesti

Magazin

Royals