Glumica koja je postala popularna u seriji 'Larin izbor', 33-godišnja Doris Pinčić, svoje mjesto je pronašla među troje najuspješnijih voditelja nominiranih za nagradu 'Zlatni studio'. Publika ju je zavoljela u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj', a svoj voditeljski put odlučila je graditi u HTV-ovoj emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'.

Ove godine s njom se u kategoriji za najboljeg TV voditelja natječu Mojmira Pastorčić i Zoran Šprajc. U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju osvrnula se na konukrenciju. 

'Da čestitamo Šprajcu odmah ili nakon dodjele? Šalim se, ma lijepo je družiti se s kolegama i hvala žiriju koji primjećuje naš trud. Ova nominacija, kao i ona prošlogodišnja, nominacija je moje primarne redakcije, emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'. To je tim koji me prihvatio sjajno i zahvalna sam na tome. Imamo svoje izazove kao i svi drugi koji rade, ali generalno i u visokom prosjeku redakcija je to koja funkcionira izvrsno', pojasnila je Doris.

Osvrnula se na to je li se čula s nominiranima te otkrila koga će najviše podržati. 'Nisam, ali poštujem jako i Šprajca, a bome i Mojmira se fantastično, elegantno, inteligentno i nenametljivo izborila za svoj prostor i to jako cijenim. Tako da, sorry, Šprajc (mi se odavno poštujemo i cijenimo pa to neće biti problem), ja ću kao žena podržati Mojmiru ovaj put', rekla je Pinčić.

Voditeljica nedjeljnog programa Doris Pinčić
Story arhiva 

Objasnila je kako njezin mozak radi punom parom i da obožava izaći iz zone komfora. 'Moj mozak jednostavno uvijek radi 500 na sat. Za mene rutina nikako nije. Obožavam izlaziti iz komfor zone. Ponekad u tome i pogriješim, jasno, ali ako se to uzme kao lekcija, onda je pogreška posve kriva riječ. Za mene je život, pa tako i posao, igra. Trudim se, dajem uvijek sve od sebe, a ako unatoč tom trudu nešto ne ide, prihvatim to kao Božju volju i mirno idem dalje. Uvijek mirno, ako znam da sam ja osobno dala sve od sebe što sam u tom trenutku mogla dati', objasnila je voditeljica.

Također u razgovoru je otkrila je li konačna odluka pala da je glumi rekla zbogom. 'Manje-više jesam... ako se ne dogodi nešto posebno. Tu i tamo se dogode upiti za predstave, film, prošle godine sam i snimala jedan film, ali za sada je sve dobro ovako kako jest. Zahvalna', zaključila je voditeljica Doris Pinčić.