Bivša pjevačica grupe ET, Lana Klingor Mihić, na Instagramu je odgovarala na pitanja svojih pratitelja. Većina pitanja bila je vezana uz njeno bavljenje uzgojem pasa, a jedno pitanje se odnosilo i na tetovažu koju Lana ima na prsima.

'Tetovaža ispod vrata je pre (smajlić sa srcima). Ima li neko značenje?', pitala ju je jedna osoba. Lana je na to pokazala čitavu tetovažu te objasnila što ona predstavlja.

'Djevojčica na ljuljački simbolizira moje kćeri, a sazviježđa su od njihovih horoskopskih znakova', odgovorila je Lana koja je majka tri djevojčice, Kiare, Marle i Mike.

Lana Klingor Mihić tetovažu je posvetila kćerima
Instagram 

Inače, pjevačica je početkom siječnja na Instagramu objavila da su ona i kćer Marla zaražene koronavirusom.

'Valjda smo morale pobrat COVID, kad tad za sve nas je samo pitanje vremena. Dosta dobro smo se držale, pa eto i unatoč 2 doze cjepiva', napisala je uz fotografiju iz kreveta na kojoj su jele šipak, banane, ananas i jabuke.

'Ovo moje malo čudo je bilo presretno što je i ona pozitivna, samo da može biti uz mamu. I tako nas dvije ležimo, mazimo se, pričamo, skidamo temperaturu i imamo najbolji Room servise - Ante Mihića. Najsmješnija u cijeloj ovoj priči je Mika, koja tu i tamo uđe u sobu (da pita jel hoćemo šećera na šipak), al' uđe ko da imamo kugu', opisala je tada pjevačica.