Iznenadna smrt Akija Rahimovskog, frontmena legendarnog Parnog Valjka, šokirala je regiju, a mnogi se i dalje pitaju što će se dogoditi s bendom uz koji su odrasle generacije.

Da nije lako zamijeniti Akija, svi su se uvjerili tijekom toliko desetljeća njegovog djelovanja na regionalnom glazbenom nebu.

Mnogi su ga zvali vanserijskim pjevačem i uspoređivali s Freddijem Mercuryjem i Mickom Jaggeru, no često su spominjali kako i od njih bolje pjeva ljubavne i sentimentalne pjesme.

Branimir Štulić bio je član Parnog valjka
Pixsell 

Godine 1978. Hus i Aki odlaze u vojsku, te tako sastav prestaje s djelovanjem, a tijekom te pauze napušta ih Jurica Pađen i osniva sastav Aerodrom.

Iako je Aki od samog osnutka, točnije 1975. godine, poznat kao vokal ovog pop rock sastava, malo tko zna da su Aki i Hus nakon povratka iz vojske nastavili djelovati sBranimirom Johnnyjem Štulićem. Ipak, ta suradnja je trajala tek dva tjedna, nakon čega on odlazi i osniva sastav Azra.

Štulić: Parni valjak? Ne sjećam se da sam bio u tom bendu

Branimir Štulić bio je član Parnog valjka
Screenshot YouTube 

Prije 12 godina, Štulić je u showu Dalibora Petka prokomentirao karijeru svog bivšeg benda na poprilično neugodan način.

- Ah ne, sve sam to zaboravio. A i nemam što da pamtim. Puno sam ljudi u životu sreo i gledao, to spada u rok službe. Nemam pojma i ne priča mi se o tome - odrješit je bio Štulić.

Njegov je tadašnji kolega HuseinHasenefendić bio još i kraći te nije imao nikakvu potrebu komentirati Štulićevo 'nesjećanje'. Aki Rahimovski je tada bio direktniji.

- Možda se ljuti što je kratko bio u Valjku. Nije tak' dobro svirao gitaru da ostane u bendu - zaključio je Aki.