Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIŠNJA PEVEC ZA STORY O TOME ČIME SE BAVI DANAS: 'Kad je Zdravko ležao u zatvoru, prijatelji su nas napustili'

Autor Zvonimir Milaković

Višnja Pevec u razgovoru za Story.hr otkrila je kako se osjećala kada joj je suprug završio u zatvoru, gdje je trebala volontirati kako i ona ne bi završila iza rešetaka, kako napreduje tužba s Pevexom i čime se danas bavi.

 Višnja Pevec o tvrtki i suprugu Izvor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Višnja i Zdravko Pevec nakon pada svima dobro poznate tvrtke Pevec, krenuli su ponovno iz garaže u posao sa svojim mlađim sinom.

Višnja Pevec na početku razgovora za Story.hr otkrila je kako se osjećala u proteklom razdoblju te na koji način se nosi s tužbom oko imena Pevex. 

'Ne znam što bih rekla, jesam li dobro ili nisam dobro, a kako mogu biti dobro nakon zla što nam se radilo i što nam još uvijek rade ovi iz Pevexa. Ne znam dokad će to sve trajati. Mi smo tužili Pevex zbog imena, ukrali su nam ime. Ako su nam sve uzeli, sve blokirali pa ne mogu nam još i ime uzeti. S tim slovom x što su dodali, nisu neku novu firmu osmislili, nego su preoteli naše ime. Koliko godina bi trebali raditi da stvore svoje ime, ovako im je bilo najlakše', započela je gospođa Pevec pa nas je podsjetila čime se danas bave ona i suprug Zdravko.

'Mi nikada nismo ljenčarili, uvijek smo radili i rintali, tako i danas. Ne možemo bez posla. Mi trenutno prodajemo regale i police, u Vrbovcu nam je skladište, tamo imamo veleprodaju. To nam vodi mlađi sin, a Zdravko i ja mu pomažemo. Prošle godine smo počeli i s drugim proizvodima kao što su kosilice i traktori', pohvalila nam se Višnja.

Pojavila se i u spotu za pivo te snimila svoju pjesmu.

'Otkako sam snimila pjesmu 'Crna Višnja' i reklamu za pivo, rekla sam im da su me s tim vratili u život. Ja volim pjesmu, ples, druženja, a evo kako je došlo ludo vrijeme s koronom, sve je to stalo. Mogu reći da mi fali pjevanje. U budućnosti ne mislim snimati ponovno pjesme, pomažem sinu u prodaji. Osim pjevanja puno slikam, volim to. Imam jako puno slika ulja na platnu i akvarel. Evo posljednjih mjeseci nažalost nisam primila kist u ruke', objasnila nam je pa se podsjetila ulaganja u firmu Pevec.

Višnja Pevec - Crna Višnja
Izvor: YouTube

'Ja uvijek kažem, mi smo krenuli od nule i nikom ništa nismo uzeli te nismo privatizirali. Mogu reći da smo bili blesavi što smo sve ulagali u firmu i davali svoje osobne mjenice. Trudili se i borili da napravimo sve najbolje, da zaposlimo što više ljudi. Eto vidite što nam se vratilo, najveće zlo. Teško je prihvatiti zašto nas je takva sudbina zadesila. Uvijek sam govorila da se dobro dobrim vraća, a zašto se nama nije vratilo dobro, nego najveće zlo. Sve nam je blokirano, uzelo nam svu našu imovinu i još smo proglašeni lopovima', tužno je objasnila gospođa Pevec.

Osvrnula se i na najteži period u svom životu, onaj kada je suprug Zdravko završio u zatvoru, a ona volontirala kako ne bi i ona završila iza rešetaka. 

'Kada je Zdravko bio u zatvoru, to je bio pakao za mene. Najgori dio života. Kad je došla korona, čak nisam ni do njega mogla doći. Za to vrijeme, dok je on bio u zatvoru, ja sam se borila sa sinovima, radili smo i stvarali. Kao dobrotvorni rad da ne završim i ja u zatvoru radila sam u Bjelovaru, volontirala. Radila sam s djecom s posebnim potrebama, a čak sam radila i u proizvodnji povrća', objasnila nam je.

Potvrdila nam je kako se u teškim životnim trenucima otkrije tko je pravi prijatelj, a tko lažni. Kada je Zdravko bio u zatvoru, ona je bila sama na velikom imanju, a prijateljice se nisu sjetile pozvati je na ručak i pitati kako je.

'Ranije smo imali tisuće prijatelja, a danas ih možemo na prste nabrojati. Kada je Zdravko bio u zatvoru, ja sam bila sama kući, na velikom imanju svojih roditelja. Ljudi kada su vidjeli koliko je ovo imanje pitali su me kako se usudim sama tu živjeti. Rekla sam im što mogu. Prijateljice me nisu ni nazvale, ni pitale da dođem kod njih na ručak i da me pitaju kako sam. Čovjek vidi tko mu je prijatelj kad mu je najteže', rekla nam je.

Za kraj je prokomentirala svoje sinove i njihove karijere. Oni su njeno najveće bogatstvo, kako nam je rekla.

'Stariji sin ima svoju firmu u Zagrebu, a mlađi pomaže u našem poslu s prodajom i živi u Bjelovaru. Svatko je na svojoj strani, ne možemo se ni viđati svaki dan. Sinovi su moje najveće bogatstvo i blago', zaključila je gospođa Pevec.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image