Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JELENA KARLEUŠA O SUPRUGU: 'Bio je siromašan i gladan, pomagala mu je gospođa kojoj više neću vrijeđati kćer'

Duško Tošić je imao teško i siromašno djetinjtvo, sve je potvrdila njegova supruga Jelena Karleuša.

 Duško Tošić je bio siromašan i gladan Izvor: Instagram

Srpska pjevačica Jelena Karleuša i nogometaš Duško Tošić godinama su u braku, a njihove trzavice sada su isplivale na površinu. Mnogi mediji bruje o njihovom odnosu, o navodnom fizičkom nasrtaju Duška na Jelenu, a u zadnjem oglašavanju on je prokomentirao kako nije nasilnik i da se nikada ne služi silom.

Njegov život i djetinjstvo nikog ne ostavljaju ravnodušnim zato što je on živio u siromaštvu i neimaštini. Proslavljeni nogometaš danas uživa luksuz, a mnogi bi se složili kako je to definitivno i zaslužio. U posljednjem gostovanju pjevačice Karleuše u kultnoj emisiji Ami G show, prokomentirala je sukob s pjevačicom Kristinom Kockar, ali i otkrila manje poznati detalj o njezinom suprugu. Naime, pjevačica je poznata po britkom jeziku, uvrede šalje na razne 'adrese', a prisjetila se navedenog sukoba s pjevačicom poznatijom kao Kija. Voditelj joj je uputio pitanje bude li joj nekada žao što burno reagira, na što je ona odgovorila da joj bude u dosta slučajeva, ali se ipak nikada ne ispriča.

Rekla je i najzanimljiviji detalj zašto je prestala vrijeđati i ponižavati navedenu pjevačicu. Razlog je taj što je Kijina majka, dok je Duško bio dječak hranila ga u restoranu u kojem je radila. Nogometaš je zabranio Jeleni da je ikada više spominje, a pogotovo loše komentira.

'Ja sam mnoge teme prokomentirala, a to radim s razlogom i smišljeno da bih izazvala to što izazovem. Oni se pecaju na to, a to je sve stvar iskustva. Ja znam točno što radim, ali općenito nemam ništa protiv Kije. Ima jedna zanimljiva priča, moram je reći premda nisam planirala. Možda Kija to ni ne zna. Ispričao mi je Duško, moj muž. Kad sam ja imala žestoke napade na nju, on mi je rekao: 'Nemoj više da je diraš. Zato što je njena majka kad sam ja bio mali i kad sam bio jako siromašan, nisam imao što jesti onda mi je Kijina majka pomagala. Njena majka mi je davala ručak u jednom restoranu gdje je ona radila.' Tako mi je Duško rekao, živa istina. Prestala sam je napadati, sad mi je žao', objasnila je atraktivna plavuša pa dodala:

Jelena Karleuša u Ami G Showu
Izvor: YouTube


'Ima puno ljudi što izgledaju kao skotovi, a privatno ne znaš što je prava istina, životna priča i muka. Možda ja nekom djelujem kao kučketina, a privatno sam totalno nešto drugačije. Svi mi imamo život i teške trenutke. Inače, ja nikada nešto ne kažem slučajno, ali skoro uvijek mi bude žao. Nikada se ne ispričam ljudima, ali imam mjeru da se zaustavim na vrijeme', rekla je Jelena Karleuša u emisiji Ami G show.


Podsjetimo, skandal je puknuo nakon što su se Jelena i Duško posvađali tijekom proslave pravoslavnog Božića te ga je ona prijavila policiji tvrdeći da ju je pljunuo i ošamario. Nakon toga Tošić je priveden u policijsku u policijsku postaju te je dobio zabranu prilaska supruzi u trajanju od 48 sati, koja je zatim produžena na još 30 dana.

Tošić se i sam oglasio na društvenim mrežama tvrdeći da je on 'prvi od onih koji ne podržavaju nasilje' i da se 'njime nikad nije koristio', dok je Jelena, također putem društvenih mreža, zatražila od medija da se klone njene obitelji.

Ostale fotografije pjevačice i nogometaša pogledajte u galeriji:

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image