Najpoznatija domaća motivacijska govornica Ana Bučević (43) u prošlu subotu se udala za glazbenika Marka Nikolića, a sretnu vijest je na Instagramu podijelila njezina bliska prijateljica Iva Todorić.

'Sve što bih vam poželjela, vi već živite. Volim vas', napisala je Iva uz fotografiju s mladencima. Koliko su bliske prijateljice, Ana je pokazala kada je trebala baciti buket na vjenčanju.

'Ali ja ga neću baciti jer je ovdje jedna žena koja živi ljubav u svojoj punini. Ako tko zaslužuje ljubav, to je ona. Ona diše ljubav. Dao Bog da nađeš muškarca kakvog zaslužuješ. Ja želim ovaj buket dati tebi. Želim da jednom gledamo ljubav kakvu ja ovaj tren živim da i ti živiš', rekla je emotivna Bučević Ivi i predala joj buket.

Ana Bučević i Iva Todorić su jako bliske prijateljice
Instagram 

 'Moja Ana je odlučila da sam ja sljedeća', napisala je kasnije Iva uz fotografiju s prijateljicom. 

Inače, Ana je u svibnju prošle godine za Story progovorila o svojim zarukama s Markom. 'Predivno se osjećam. Kako često znam reći Marku: 'Ne znam da li je ljepše voljeti ga ili biti voljena od njega?'', istaknula je motivacijska govornica.

Rekla je da je bila iznenađena prosidbom i svidio joj se način na koji je to Marko učinio. 'Najposebniji trenutak prosidbe nije jedan trenutak, već Markov izbor da to napravi u intimi našeg doma i to pred djecom', rekla je Bučević.

'Predivna subota u našem domu, svi kod kuće opušteni i u našem ritmu i Marko dolazi do mene, uzima me nježno za ruku i klekne. Marko je inače jako romantičan i svako malo mi priredi neki predivan ljubavni trenutak. Govorio je predivne riječi o nama i našoj ljubavi, ali kada je izvadio kutijicu s prstenom, shvatila sam da me prosi. Plakala sam i smijala se u isto vrijeme. Predivno i romantično je to odradio. Baš kakav Marko i je. Zaista sam bila iznenađena. Djeca su znala da će me zaprositi i svi su bili uzbuđeni i spremni za taj trenutak. To je cijelom činu dalo posebnu čar', dodala je.

Otkrila je i kako je znala da je Marko, koji je brat pjevačice Maje Nikolić, onaj pravi.

'Svima želim osjećaj kada nekog sretnu da osjete kao da su došli kući. To sam ja osjetila kada sam srela Marka, a taj osjećaj mi postaje sve snažniji kako vrijeme prolazi. Sve ono što živimo ovaj tren pokazuje mi da je pravi. Svi se mi vremenom mijenjamo, a radom na sebi možemo samo postajati sve bolje verzije sebe. I mene je iskustvo naučilo da mi osviještenost partnera treba biti prvi kriterij za odnos. Sa 42 godine itekako sam osvijestila što želim. I kada je u moj život ušao Marko, taj osjećaj kao da sam došla kući bio mi je pokazatelj', objasnila je Ana.

Par je svoju vezu potvrdio u ljeto 2020. kada je Bučević objavila njihovu zajedničku fotografiju. Inače, motivacijska govornica iza sebe ima dva braka i dvoje djece.