Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POVUKLA SE NA VRHUNCU SLAVE: Stefany Hohnjec pronašla je utjehu u vjeri nakon prekida, a danas je sretna majka i supruga

Autor Lana Novaković

Bivša sportašica i manekenka Stefany Hohnjec danas je majka dvoje djece i supruga koja živi daleko od očiju javnosti.

 Stefani Hohnjec povukla se iz javnosti i posvetila vjeri Izvor: Igor Kralj / PIXSELL

Sportašica i bivša manekenka Stefany Hohnjec u potpunosti je promijenila svoj život. Naime, bivša Miss sporta zamijenila je zabave u društvu poznatih prijateljica i starleta te svjetla reflektora za miran obiteljski život.

Podsjetimo, Stefany je bila Miss sporta 2004. godine kad se još profesionalno bavila ritmičkom gimnastikom i kada je sudjelovala na europskim i svjetskim natjecanjima kao hrvatska reprezentativka. Potom je godinama nosila revije brojnih zvučnih imena hrvatske modne industrije, a danas je supruga, majka, ali i uspješna poslovna žena. Ostvarila je dugogodišnji san kada je otvorila klub ritmičke gimnastike u kojem radi s djevojčicama školske i predškolske dobi.

 Od 2016. ljubi poduzetnika Ivana Papića. Da je ljubav u zraku vidjelo se iz aviona kada su u ljeto iste godine prošetali centrom Dubrovnika i razmjenjivali zaljubljene poglede, a osmijeh nisu mogli skinuti s lica.

Stefany je u prošlosti bila sklona skandalima, a potpuni preokret u životu dogodio se 2018. godine kada se udala za Ivana Papića. Par je iste godine dobio svoje prvo dijete, sinčića Andriju, a 2020. godine drugo dijete za koje se ni danas u javnosti ne zna čak ni kojeg je spola.

 Stefany Hohnjec povukla se iz javnosti Izvor: Igor Kralj / PIXSELL

 Prije braka živjela je u Pekingu, gdje je radila u privatnoj sportskoj akademiji s djecom predškolskog i školskog uzrasta. No, prilikom kratkom povratka u Hrvatsku prekinula je dugogodišnju vezu, što je itekako utjecalo na nju. Okrenula se vjeri i otkrila kako ju je upravo ona spasila.

'Nakon što sam postala Miss sporta, dogodila se prekretnica u mojem životu i ja sam se izgubila. Skrenula sam u drugu ulicu, što možda nije bila volja Božja, ali sve se s razlogom dogodilo. Prošla sam teške stvari, vidjela i doživjela mnogo toga, no opet je Bog tako htio. Kroza sve to mene je gradio i rasla sam do trenutka dok nije došlo do bližeg susreta i upoznavanja s Bogom. Da u prošlosti nisam imala toliko teških situacija, ne bih mogla toliko duboko doživjeti susret s Bogom', izjavila je Hohnjec prije nekoliko godina u radijskoj emisiji Hrvatske katoličke mreže 'Zašto vjerujem'.

Stefany se danas trudi svaki dan ići na misu, a vjeri se okrenula i njezina sestra Matea koja je krajem 2012. doživjela veliku tragediju. Podsjetimo, u stanu u kojem je živjela s tadašnjim suprugom Josipom Nikićem od predoziranja je preminula jedna 20-godišnjakinja. Matea je zbog toga završila u zatvoru na godinu dana.

Iako se Stefany povukla iz javnosti, i dalje izgleda odlično, a život majke, supruge i poslovne žene itekako joj pristaje.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image