Odnos pjevačice Jelene Karleuše i bivšeg nogometaša Duška Tošića je već neko vrijeme glavna tema u susjednoj Srbiji, a šuškalo se da se par razvodi.

Sve je počelo pisanjem srpskih medija da je između supružnika na pravoslavni Božić izbila svađa pri kojoj ju je on navodno pljunuo i ošamario čemu je svjedočila njezina najbliža rodbina. Nakon toga su nogometaša ispitali u policijskoj postaji, a navodno se za cijelu situaciju zainteresirala i socijalna služba.

Ipak, kako tvrdi srpski Scandal, Jelena i Duško se ne planiraju razvesti.

'Istina je da nema ni govora o razvodu. Ako se nešto i dogodilo tog spornog dana, njih dvoje su dovoljno zreli da sami riješe probleme koje imaju', rekao je izvor blizak paru.

Objasnio je i da Karleuša i Tošić imaju zajednički cilj.

'Oboje stavljaju na prvo mjesto svoje kćeri, a i Atina i Nika vezane su i za majku i za oca. Kako su već velike i mogu pratiti što se piše, Jeleni i Dušku primarno je zaštititi ih od senzacionalističkih napisa o njima', istaknuo je izvor.

Inače, ranije se pisalo da je nogometaš privremeno iselio iz obiteljske kuće zbog izrečene zabrane približavanja pjevačici, no da su odlučili sklopiti primirje i posvetiti se odgoju kćeri.

U međuvremenu je Karleuša uživala u Dubaiju gdje je imala i koncert te je ondje provela dva tjedna.

Srpski mediji su pisali da Tošić dane provodi u Turskoj spajajući ugodno s korisnim. U Istanbul je otišao poslom jer radi na karijeri nogometnog menadžera, a u njegovom slučaju kada poslovnim obvezama dođe kraj, vrijeme je za zabavu i opuštanje.

Podsjetimo, Jelena i Duško su u braku od 2008. i često se pisalo da imaju problema u braku.

Zajedničke fotografije para pogledajte u galeriji. 

Instagram Jelena Karleuša i Duško Tošić su u braku od 2008. godine, a zajedno su dobili dvije kćeri