U tijeku je treća epizoda popularnog showa 'Ples sa zvijezdama'.

Odmah na početku, na pozornicu su izašli voditelji Maja Šuput i Igor Mešin, koji su najavili što gledatelje čeka u iduća tri sata, no prisjetili su se i prošle epizode.

U njoj su show prvi napustiliVlatka Pokos i njen plesni partner Mateo Cvenić, a danima se pričalo o Vlatkinim oproštajnim riječima nakon što je saznala da napušta show. Iako je to bila šala, velik dio javnosti to nije tako shvatio.

'Meni je žao zbog Matea, on je fantastičan plesač. Očito ću se vratiti u Kanadu prije nego sam očekivala. Ponijet ću lijepe uspomene, nastavit ću se baviti plesom i nadam se Maja da ću ti u budućnosti ukrasti ovaj posao', rekla je Vlatka, a dan kasnije je u razgovoru za Story.hr objasnila kako se šalila.

'Naravno da sam se našalila s Majom i tom rečenicom, ja Maju znam od njene desete godine. Meni je ona toliko draga, vedra, vesela i simpatična, naravno da nemam niša protiv nje. Čini mi se da mnogi ljudi u Hrvatskoj nemaju smisla za humor, a to što sam rekla je bila šala. Iskreno, ne vjerujem da ću ikada više išta u Hrvatskoj raditi u medijima', istaknula je bivša voditeljica koja je zbog ovog angažmana stigla iz Kanade u kojoj radi i živi posljednjih nekoliko godina.

'Draga Maja, znaš me jako dugo i nadam se da znaš da sam se šalila. Želim ti i dalje uspješno vođenje 'Plesa sa zvijezdama'', poručila je Vlatka Maji i na društvenim mrežama ispod fotografije koju je objavila dan kasnije, no nije dobila odgovor.

Ipak, Maja je na početku večerašnje emisije poslala pozdrave Vlatki, baš kao i njen kolega Igor Mešin, što je jasno pokazalo kako među damama nema 'zle krvi'.

'Sigurna sam da Mateo Cvenić i ja nismo zaslužili prvi ispasti iz showa, ali svijet zasigurno neće stati. Imali smo prekrasnu energiju na sceni bez obzira na moje neiskustvo u ovakvoj vrsti nastupa. Želim mu više sreće s plesnim partnericama u budućnosti. Da, namjeravam se baviti plesom i dalje, za svoju dušu, a u Hrvatskoj ću ostati još kratko', zaključila je Vlatka u ekskluzivnom intervjuu za Story.