Influencerica, glumica i bivša pokerašica Sonja Kovač deset godina je u vezi s profesionalnim pokerašem Goranom Mandićem. Početkom prošle godine zajedno su kupili svoju prvu nekretninu u Zagrebu što je naravno popratila i snimkama za vjerne pratitelje.

No ono što nas je sve razveselilo je činjenica da je Goran skupio hrabrosti i nakon desetogodišnje veze odlučio kleknuti te zaprositi svoju voljenu Sonju na egzotičnim Maldivima.

Glumica, koju je javnost najbolje upoznala u seriji 'Zauvijek susjedi', rijetko objavljuje svog izabranika, ali ipak za njihove godišnjice i rođendane podijeli sretne trenutke s njim. Naime, samozatajni Goran Mandić uspješno skriva svoj privatni život, iako mu je djevojka izrazito popularna na domaćoj javnoj sceni.

U više navrata mediji su komentirali kako je par spojio poker i ljubav prema putovanjima i egzotičnim destinacijama. Očito je da oboje dobro žive od onog što rade te definitivno uživaju u plodovima svog rada. Prije pandemije uzrokovane koronavirusom Goran je proputovao gotovo cijeli svijet i osvajao pokeraške turnire, a glumica ga je uvijek vjerno pratila u stopu.


Na pokeraškoj stranici 'The Hendon Mob' Mandić je na hrvatskoj listi prvi kotirani igrač. S obzirom na to da Sonja dugo nije igrala pokera, trenutno je na 94. mjestu u Hrvatskoj.

U galeriji pogledajte fotografije Sonje Kovač i Gorana Mandića kako su izgledali kroz godine. 

Instagram (@xoxosonjakovac), Instagram Sonja Kovač i Goran Mandić zaručili su se nakon deset godina veze