Mladi glazbenik, Matija Cvek stigao je na 29. dodjelu nagrade Porin, u društvu pjevačice i djevojke Nike Turković. 

Matija Cvek je osvojio Porina za 'Najbolji album godine', a na pozornici se zahvalio suradnicima, diskografima i 'ženi', Niki Turković koja je u suzama slušala njegov govor.

Pjevač se također obratio mladim glazbenicima i rekao da 'zbilja izgleda da je ovo moguće' i dodao da ne odustaju od svojih snova. 

Cvek i Turković su na Porin stigli u inspirativnim streetstyle kombinacijama koje doista dokazuju da su modno osvješten par. Nika je nosila kariranu maslinasto zelenu haljinu, crne prozirne najlonke i svjetlucave cipele na petu. Kariranu haljinu je odlično kombinirala s bijelom torbicom, a kosu je zavezala u zalizanu punđu. 

Matija Cvek i Nika Turković stigli su na 29. dodjelu Porina
Davor Javorović/PIXSELL 

Matija se odlučio za nešto ležerniju kombinaciju. Nosio je bijelu 'shacket' jaknu i crnu kombinaciju majice i hlača. Također, odlučio se za Nike AirForce tenisice. 

Mediji Matiju i Niku ih nazivaju najsimpatičnijim parom na estradi s nevjerojatnim glazbenim talentom dostojnim svjetskih pozornica.

Njihova priča započela je na HRT-ovom showu 'A strana', u kojem se Matija češće pojavljivao od Nike. Matija je za Story.hr komentirao svoje iskustvo 'A strane'.

Sudbonosni susret dogodio se nekoliko godina nakon Nikinog povratka iz Londona gdje je studirala.

Na poznatom showu su upoznali brojne mlade glazbenike, a s pojedinim kolegama su ostali u prilično bliskim odnosima.

U javnosti ih možete pronaći u društvu poznatog glazbeničkog para, Marka Kutlića i Antonele Đinđić. Također, Matija je u posljednje vrijeme surađivao s kolegicom iz 'A strane' Eni Jurišić na pjesmi 'Trebaš me', koja je postala veliki hit.

Nika i Matija su u početku skrivali vezu od javnosti jer nisu htjeli da im se mediji petljaju u nešto posebno i iskreno. Nekoliko mjeseci su tajili da su u vezi. Zajedno su nešto više od četiri godine, a čini se da im je odnos iz godine u godinu sve snažniji.

Više fotografija glazbenog para pogledajte u galeriji. 

Instagram (@matijacvek), Instagram (@nikaturkovic) Matija Cvek i Nika Turković su jedan od najslađih parova na estradi