Ivan Vrdoljak (37) nedavno je otišao s RTL-a nakon čega se počastio odmorom na drugom kraju svijeta.

Novinar je otputovao u Meksiko odakle dijeli fotografije i snimke.

'Jedno od novih 7 svjetskih čuda. Na vrhu piramide El Castillo u Chitzen-Itza nalazi se astronomski opservatorij. Nisam brojao, ali vodič kaže da svako od četiri stepeništa ima 91 stepenicu. Ukupno 364 stepenice, a 365-a je vrh. Naravno, simboliziraju dane u godini. Maje su jako 'brijali' na astronomiju, promatranje zvijezda i računanje vremena. Doduše, njihov kalendar imao je 18 mjeseci po 20 dana (ukupno 360), a preostalih 5 dana smatrali su ekstremno nesretnim. Tada su postili i prinosili žrtve božanstvima, napisao je uz najnoviju objavu.

Vrdoljak je na Instagram storyju podijelio fotografije u nešto oskudnijem izdanju i u društvu meksičkog plemena.

'Jedna s ekipom. Borbena lica. Uočite gospodina koji se transfomirao u sovu', napisao je novinar koji je pokazao istrenirani torzo.

Ivan Vrdoljak je otputovao u Meksiko
Instagram 

Nakon toga je pokazao i snimku na kojoj se vidi kako uživa u kupanju. Inače, Ivan je proveo 12 godina na RTL-u gdje je prvo bio reporter, a onda voditelj informativnih vijesti.

Ivan Vrdoljak se fotografirao s meksičkim plemenom
Instagram 

Kako je ranije otkrila Slobodna Dalmacija, nastavlja svoju novinarsku karijeru na Bloomberg Mediji koja je u većinskom vlasništvu operatora Telekom Srbija, a kompanija je u listopadu prošle godine skupa s Mtel Swissom najavila sporazum o stvaranju prve regionalne multiplatformske mreže za vijesti za područje jugoistočne Europe.

Vrdoljak je na RTL-u vodio 'RTL Danas' s Jelenom Pajić, a povremeno i 'RTL Direkt'. Prošlog tjedna se oprostio od svoje televizijske supruge Jelene.

'Zadnji Dnevnik. Hvala RTL-u i svim kolegama, gledateljima i TV supruzi Jeleni Pajić. Stay tuned', napisao je Ivan, dok su mu pratitelji u komentarima poželjeli sreću na novom poslu.

Vrdoljak se prošle godine oporavljao od operacije kralježnice, a u tom razdoblju je prekinuo i vezu sa šest godina mlađom sportskom novinarkom Ivonom Hemen s kojom je radio na RTL-u. Ivona je svojedobno za Story progovorila o tome kako su se upoznali.

'Ivan i ja dugo se znamo budući da skupa radimo. Nekoliko kava tijekom pauze na poslu odradilo je svoje. Privukao me jasnim stavovima o životu, čvrstim karakterom i pozitivnim pristupom', ispričala je voditeljica.