InfluencericaElla Dvornik svakodnevno objavljuje sadržaj na svom Instagram profilu, a sada je otkrila da je bolesna. Objavila je fotografiju na kojoj leži bez šminke u krevetu te se pokriva po glavi.

'Ne zovite me. Umirem u krevetu', poručila je influencerica. U sljedećoj objavi je napisala da ima temperaturu, a više detalje o kojoj je točno bolesti riječ nije željela dijeliti s pratiteljima.

Ella Dvornik objavila je fotografiju iz kreveta s povišenom tjelesnom temperaturom
Instagram 

Podsjećamo, Ella Dvornik nedavno je objavila svoju ispovijest kako se ček deset godina borila s poremećajima u prehrani te poručila: 'Kao tinejdžerica sam se izgladnjivala da dobijem tijelo koje želim. Onda sam počela jesti da dobijem tijelo koje želim. I dobila ga. Uskoro video na YouTubeu na meni jako bitnu temu.

Poremećaji u prehrani vs. balans i zrelost. Hvala svima na pitanjima koje ste stavili na story, ovo će biti super tema. Pogotovo jer sam se desetljeće borila s poremećajima u prehrani i mislim da je bitno da prođemo kroz razlike', napisala je influencerica koja već neko vrijeme intenzivno trenira s privatnom trenericom.

Čini se kako ni Ellu nije zaobišla prehlada koja hara.

Ostale fotografije Elle Dvornik pogledajte u galeriji. 

Karmen Poznić Ella Dvornik najpoznatija je domaća influencerica