Nakon dvotjedne pauze zbog koronavirusa i izolacije pojedinih članova showa 'Ples sa zvijezdama', u nedjelju je show ponovno prikovao gledatelje za male ekrane. Jedanaest parova kroz ples je pokazalo kako doživljavaju svoje omiljene filmove.

U eliminacijskom krugu je po drugi put završila pjevačica Albina Grčić i njezin mentor Mario Ožbolt, glumac Asim Ugljen i Rebecca Krajnović te Matija Lovrec i Helena Bradvica. Jednog od parova spasio je žiri, a oni su i taj put odlučili šansu dati Albini i Mariju.
Gledatelji su tako iz showa izbacili Matiju i Helenu.

'Ja bih volio da hrvatska javnost upamti jedno ime. A to je Mateo Cvenić', našalio se Lovrec nakon ispadanja pa dodao: 'Najveću podršku sam imao od Helene, ona me naučila sve'.

Upravo za Story.hr, Matija Lovrec prokomentirao je nedjeljnu večer te objasnio zašto je prozvao plesnog partnera Vlatke Pokos. 'Vlatka je znala da sam ga pozdravio u showu i poznaje našu zezanciju. Mi smo svi ekipa koja je poprilično homogena i mogu reći da dobro funkcioniramo. U pitanju je fora s Mateom Cvenićem i Vlatkom Pokos. Želimo od Matea Cvenića napraviti zvijezdu', govori nam kroz smijeh Matija Lovrec.

Matija Lovrec doživio je više od 17 moždanih udara
Nova TV 


'Vlatka je izuzetno zabavna i vesela osoba uvijek spremna na šalu i zezanciju pa je ovo bila prilika da ju citiram. Svi su očekivali velike riječi, a ovo je bilo u sjećanje na Vlatku i Matea. Mi smo u godinama kada nam je jedino preostalo još malo se zezati i uživati. Postoji i pjesma o Mateu Cveniću koja započinje Vlatkinim riječima: 'Hrvatska javnost mora zapamtiti jedno ime, to je Mateo Cvenić!'. Nakon toga kreće cijela pjesma koja traje minutu i nešto. Zato se mi zezamo i to nam je fora… Da me netko opet nešto pita, ja bih rekao – Mateo Cvenić! To je interna zezancija svih nas, mentora i zvijezda', objasnio nam je Lovrec.

'Volim show u kojem sam sudjelovao. Fenomenalan je! Naravno da mi je žao što sam ispao, svatko tko doživi poraz bude mu žao. Ipak, nije kraj svijeta. Ekipa koja se ostala natjecati pleše puno bolje od mene. Ono što mi je drago vidjeti je to što sam zaista iz tjedna u tjedan plesački napredovao. Show ću sigurno nastaviti pratiti. S obzirom na to da mi se ples definitivno svidio, a pritom u životu nikad nisam plesao, nastavit ću i rekreativno plesat', zaključio je.

Ostale fotografije Matije Lovreca pogledajte u galeriji.

Nova TV Matija Lovrec napustio je show ples sa zvijezdama