Bivša suprugaZvonimira Bobana i dizajnerica, 52-godišnja Leonarda Lončar, nedavno je gostovala u HRT-ovoj emisiji 'Kod nas doma'. Ugostila ju je voditeljica Barbara Kolar, a Leonarda je jedva uspjela spregnuti suze kada je opisivala koliko joj je uloga majke promijenila život.

Govorila je o tome kako je cijeli proces posvojenja djece za nju bio izuzetno mukotrpan zbog popularnosti njezinog bivšeg supruga.

'Hvala Bogu da smo bili to što jesmo, pa je sve skupa bilo lakše. Možda smo bili privilegirani. Ljudi obično pri posvajanju traže male bebe. Mi jesmo dobili dvije male bebe, ali kasnije sam htjela i malo starije dijete. Onda su mi rekli da imaju blizance koje nitko nije htio. To je bilo fascinantno, oni su već poznavali jedan drugoga. Kada sam došla u dom, ostavila sam torbu u sobi, moj sin ispraznio ju je ne znajući da je moja. Počela sam se šaliti s njim, a onda mi je djelatnica doma rekla da mu pogledam sestru. Kada sam je ugledala, rekla sam joj da je moja bubamara. To je bila ljubav na prvi pogled. I sa sinom i s mojom kćeri', ispričala je otvoreno s očima punih suza te dodala kako su joj djeca uistinu promijenila život.

Leonarda Lončar progovorila je o djeci
Filip Hofer 

'To je bila apsolutno recipročna ljubav, a i dandanas je tako', dodala je Leonarda Lončar te se osvrnula i na svoje zdravstveno stanje. Naime, prošle godine je pretrpjela moždani udar od kojeg se još uvijek oporavlja.

'Bila sam u malo stresnijem stanju, nisam očekivala to. Moja kći je bila uz mene, otišla sam u bolnicu. Trenutno sam na terapiji tabletama, ali s obzirom na moje godine, menopauzu u kojoj jesam i stres koji se nakupljao, to je vjerojatno sve vuklo jedno s drugim', priznala je.

Podsjetimo, Leonarda se prošle godine našla na životnoj prekretnici zbog razvoda s bivšim suprugom Zvonimirom Bobanom i to nakon 28 godina stabilnog braka.

Ostale fotografije Leonarde Lončar pogledajte u galeriji.

promo Leonarda Lončar progovorila je o djeci.