Mickey Rourke bio je jedan od najvećih zavodnika devedesetih godina prošlog stoljeća, ali jedan je od onih za koje ne možemo reći da ostario dostojanstveno.

69-godišnji glumac i bivši boksač nikada nije krio da odlazi pod nož, a čak je i priznao da je otišao kod pogrešnog liječnika koji je trebao popraviti njegove boksačke ozljede, ali u tome nije uspio. Kako su godine prolazile, na svom je licu stalno nešto popravljao, a botoks je koristio kao 'dobar dan'.

Mickey Rourke plastičnim je operacijama unakazio svoje lice
Profimedia 

'Nos mi je bio dva puta slomljen. Imao sam pet operacija nosa. Morali su mi uzeti hrskavicu s uha da bi mi obnovili nos i još nekoliko operacija jer ožiljak nije zacijelio kako treba', rekao je jednom Rourke.

Pored brojnih estetskih zahvata, Mickey je transplantirao kosu, a s vremenom je postao ovisan o odlasku pod nož.

Mickey Rourke plastičnim je operacijama unakazio svoje lice
Profimedia 

'Uglavnom sam uvijek tražio da mi vrate lice na mjesto. Međutim, odabrao sam pogrešnog kirurga i navukao se', priznao je jednom prilikom.

Osim ovisnosti o plastičnim operacijama, dugo se vremena borio i s ovisnostima o alkoholu i narkoticima, ali se, navodno, uz pomoć psihoterapije uspio izboriti sa svojim demonima.

Ni s ljubavlju Mickey nije imao velike sreće.

Od glumice Debre Feuer razveo se 1989. nakon osam godina, a bračna sreća s manekenkom Carre Otis mu je potrajala od 1992. do 1998. godine. Svojedobno je u javnost izašla snimka spolnog odnosa Carre i Rourkea koji se borio i protiv optužbi da ju je zlostavljao.

Te optužbe su odbačene i par se pomirio te čak glumio zajedno u filmu 'Nemogući izlaz'. Kako pišu strani mediji, glumac je od 2009. u vezi sa zanosnom ruskom kolegicom, 35-godišnjom Anastassijom Makarenko. 

Mickey Rourke i Anastassija Makarenko zajedno su od 2009. godine
Profimedia 

Kako se Mickey mijenjao kroz godine, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia, Instagram Mickey Rourke unakazio je svoje lice plastičnim operacijama.