Brend Story slavi velikih 20 godina s Vama.


Brend koji je obilježio domaću scenu, tijekom svih ovih godina je donio brojne priče - od lijepih preko tužnih do skandaloznih, a svojim je vjernim čitateljima donosio i razne ekskluzive.

Teško je i nabrojiti sve njezine uspjehe – tri zlata na Olimpijskim igrama u Salt Lake Cityju, zlato na Olimpijskim igrama u Torinu, pet zlata na Svjetskim prvenstvima u St. Moritzu i Bormiju, a u vitrini čuva i tri Velika kristalna globusa sa Svjetskih skijaških kupova. No zacijelo se ništa od svega toga ne može usporediti s osjećajem koji je Janicu Kostelić preplavio kada je doznala da će postati majka. Naime, u listopadu 2018. ekskluzivno smo doznali kako će obitelj Kostelić na početku 2019. stići još jedna muška prinova. Najbolja skijašica svijeta u povijesti skijanja postala je majka. Tada je i obnašala dužnost kao državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport.

- Iako je s trudnoćom sve u najboljem redu, ipak ću morati raditi malo lakšim tempom. Naravno, ostajem na svojoj funkciji državne tajnice, a poslove ću i dalje obavljati onoliko koliko mi to nove okolnosti budu dopuštale. No sigurna sam da ću uspjeti uskladiti privatne i poslovne obveze. Jako se veselim što će nam u obitelj Kostelić doći još jedan dečko, pa će nećaci imati novog partnera za igru – kratko nam je tada rekla Janica koja se i dalje drži odluke da privatan život ne želi dijeliti s javnosti pa je svoju sreću zadržala isključivo u krugu obitelji i prijatelja.

Janica Kostelić ekskluzivno je govorila o svojoj trudnoći
Story arhiva 

Uspješna Zagrepčanka oduvijek je usklađivala privatni život i javne istupe te izbjegavala pretjeranu medijsku znatiželju. Otvorenije je govorila samo o jednoj vezi, onoj s Riječaninom Borisom Ivančićem kojega je upoznala 2005. godine. Upravo je zbog ljubavi, kako je govorila, ali i zbog zdravlja, na proljeće 2007. objavila da se oprašta od profesionalnog skijanja. Naime, njezine velike sportske uspjehe nisu zaobilazile česte ozljede i zdravstveni problemi - operirala je slijepo crijevo, 2004. odstranjena joj je štitnjača, a iste godine operirano joj je i desno koljeno.

- Lijepo je kada se ujutro probudiš i pomisliš: 'Danas ne moram ništa, mogu raditi samo ono što želim'. Kad se čovjek dugo bavi nečim što voli, nije lako odlučiti stati. Ali nisam stroj... Pauza će mi dobro doći, sretna sam, radim stvari koje prije nisam, uživam u životu. Živim takozvanim normalnim životom i lijepo mi je. Ustajem dosta kasno, oko 10.30, popijem kavu i dane provodim u druženju s bliskim ljudima... - rekla je tada Janica koja se preselila u Rijeku, gdje je tada otvorila kozmetički salon.

Janica Kostelić ekskluzivno je govorila o svojoj trudnoći
Story arhiva 

Nakon prekida veze ponovno se posvetila skijanju, ali taj put isključivo kao pomoć bratu Ivici kojega je pratila na njegovim natjecanjima i pružala mu podršku. Tako je navodno i upoznala Nijemca Daniela Heimerla s kojim se u siječnju 2010. pojavila na slalomskoj utrci Snježna kraljica na Sljemenu. Bila je to njezina posljednja javnosti poznata veza, a otkako su se naša legendarna skijašica i asistent jednog od koordinatora FIS-a razišli u kolovozu 2011., njezin je privatni život postao prava enigma. Premda je mnogo godina provela pod svjetlima reflektora, a njezino ime i postignuća odavno su premašili hrvatske okvire, Janica je i dalje skromna i samozatajna, jedna od rijetkih osoba koja zazire od fotografa i nimalo ne uživa u slavi koju je stekla.

Janica Kostelić ekskluzivno je govorila o svojoj trudnoći
Story arhiva 

Kada su je jednom prilikom pitali razmišlja li o pisanju autobiografije, odgovorila je: 'Zašto? Pa meni se nije dogodilo ništa nevjerojatno'. S obzirom na to koliko njezina majka ističe da je Janica brižna i posvećena obitelji, rođenje njezina prvog djeteta itekako je kruna i najveći uspjeh u njezinu životu.

Ostale fotografije Janice Kostelić pogledajte u galeriji. 

Željko LukuniĆ/PIXSELL, Josip Regović Janica Kostelić ekskluzivno je govorila o svojoj trudnoći