Kada govorimo o najomiljenijim glumicama Hollywooda, mnogi će na svoj popis uvrstiti i 34-godišnju Blake Lively koja je široj javnosti postala poznata nakon uloge Serene van der Woodsen u popularnoj teen seriji 'Tračerica'.

Ljubav prema njoj još je više porasla nakon što se upustila u ljubavnu vezu sa svojim kolegom Ryanom Reynoldsom jer su njih dvoje postali idealni par svijeta slavnih. Upoznali su se na snimanju filma ‘Green Lantern’ 2010. godine, Ryan je tada bio u braku sa Scarlett Johansson, dok je Blake bila u vezi s kolegom iz serije ‘Gossip Girl’, Pennom Badgleyjem.

Ryan Reynolds i Blake Lively zajedno su dobili tri kćeri
Profimedia 

Godinu dana nakon snimanja filma, oboje su bili slobodni. Ryanova rastava sa Scarlett je finalizirana, dok je Blake prekinula s Badgleyjem. Tada su otišli na legendarni spoj. 'Izašli smo na dupli spoj, ali s drugim ljudima. Ona je bila s drugim dečkom, a ja s drugom djevojkom. Mislim da je to bio najčudniji dejt ikada za drugo dvoje jer je između nas jako zaiskrilo', rekao je Ryan jednom prilikom. 

Uz to što mnogi smatraju da vodi savršen život, i modna priča ove glumice nema mane. Uvijek izgleda savršeno, promašaje bismo joj mogli izbrojati na prste jedne ruke, a njezina prirodna ljepota oduvijek je obožavana. Ipak, jednu je stvar na sebi promijenila, a neki će tvrditi da ju je upravo ona lansirala u zvjezdane visine. Naime, operirala je nos. 

Blake Lively operirala je nos
Profimedia, Instagram 

Smatra se da je promjenu učinila u svojim tinejdžerskim danima, a jedna je od onih koja je samo na njoj i ostala. Jednaku je situaciju imala i njezina kolegica Jennifer Aniston koja je promjenom samo svog nosa transformirala izgled na bolje bez pretjerivanja.

Sada su Blake paparazzi uslikali na ulicama New Yorka, a u narančastom odijelu koje je iskombinirala sa žutom torbicom još je jednom pokazala da ne nosi bez razloga titulu modne ikone.

Više njezinih fotografija, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Blake Lively prozvana je modnom ikonom