Drugi je dan potrage za Marijanom Seifert. Policija pretražuje područje rijeke Save kod Mosta mladosti u Zagrebu, a oglasio se i njezin suprug.

'Ne zna se još ništa. Osjećam se nikako. Trenutačno sam doma, moram se pobrinuti za djecu. Svi smo zabrinuti. Najviše bih volio da se vrati kući', rekao je Karlo Seifert za 24sata.

Marijana Seifert pobjednica je Big Brothera
Pixsell/Tomislav Miletić 

Intenzivna potraga traje od jučer kada je Karlo prijavio nestanak. Kod Mosta mladosti, nedaleko od njihova doma u Lastovskoj ulici, pronađeni su Marijanini dokumenti i mobitel, a policija je u potragu uključila i dron.

Marijanina sestra Maja Kovačević kazala je da, koliko ona zna, u braku nije imala nikakvih problema. Progovorila je i bliska prijateljica nestale Marijane koja je otkrila da joj je teško povjerovati da bi Marijana samo tako napustila svoju djecu.

'Ona je za svoju kćerkicu živjela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla. Drugo njezino dijete ni supruga nisam upoznala, a s njom sam se zadnji put čula prije par mjeseci za njezin rođendan', priča prijateljica za Jutarnji list.

'Zvučala je sjetno. Propitkivala se kakva budućnost čeka njezinu djecu, zvala sam je k sebi u posjetu pa je rekla da nije vrijeme, da bude došla kad bude bolje. Povezala sam to sa situacijom oko korone kao i činjenicom da nikom ne sjeda starenje. O braku i eventualnim problemima u njemu mi nije govorila, nego samo da je sve u redu i da ide svojim tokom, kao i da joj je zdravlje ok. Nadam se samo da će se što prije vratiti kući jer niti jedan problem nije nerješiv', rekla je.

Nestala je Marijana Seifert
Nestali 

Nestala Marijana visoka je oko 167 centimetara, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči te nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideje na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualna tetovaža na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti).

U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo crvenom crtom i svijetle tenisice.

U slučaju da posjedujete informacije o Marijani, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Informacije možete dostaviti putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.