Prvi put na crveni tepih kročili su bračni par Peltz-Beckham. Brooklyn, najstariji sin nogometne legende Davida Beckhama i bivše spajsice Victorie, bio je na Met Gali s novopečenom suprugom Nicolom Peltz.

Nasmiješeni su pozirali fotografima, a Brooklyn je pokazao da je pravi džentlmen pa je u jednom trenutku namještao Nicolinu dugu haljinu za poziranje.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz prvi put na crvenom tepihu kao bračni par
Profimedia Brooklyn Beckham i Nicola Peltz

Nicola, neslavnog nadimka 'holivudska zlica', od glave do pete bila je u odjevena u kreacije slavnog Valentina. Odjenula je raskošnu ružičastu haljinu s dubokim dekolteom, a obula je žarko ružičaste plaftorme cipele s potpisom istog dizajnera koje smo prije nekoliko dana vidjeli na još jednoj slavnoj dami, supermodelu Gigi Hadid.

Nicolin dragi pokazao je da voli minimalistički stil, no ni on nije odolio Valentinu. Odjenuo je jednostavno bež odijelo ispod kojega je nosio košulju koja je otkrivala njegova prsa i nakit.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz vjenčali su se prošlog mjeseca na 76 milijuna funti vrijednom imanju njenih roditelja na Floridi. Planirali su višednevnu proslavu, a vjenčanje je uključivalo tradicionalnu židovsku ceremoniju zbog mladenke i njene obitelji.

Šest sekundi dugim poljupcem mladi par je krenuo u bračni život pred brojnim slavnim uzvanicima, poput Eve Longorije, Spajsica Mel B i Mel C, chefa Gordona Ramsaya i teniske legende Serene Williams, a Brooklyn je uzeo i prezime svoje novopečene supruge kao dokaz svoje ljubavi i odanosti.

Nicola Peltz i Brooklyn Beckham nedavno su se vjenčali
Profimedia 

Ljubav nisu skrivali ni na crvenom tepihu Met Gale na koju su, osim njih, stigli najveće zvijezde poput Kim Kardashian, Camile Cabello, Blake Lively, Cardi B i drugi.

Više fotografija s jednog od najvažnijih modnih događanja pogledajte u galeriji.

Profimedia Haljine s Met Gale 2022. godine