Izravno s rođendanskog slavlja našeg nogometnog reprezentativca stigle su nam fotografije koje s puno emocija potpisuju Ivana i Domagoj Vida

Da baš sve bude kao iz bajke za 33. rođendan našega proslavljenog nogometnog reprezentativca Domagoja Vide, s puno se ljubavi i organizacijskih vještina pobrinula njegova supruga Ivana koja je pazila na svaki detalj partyja iznenađenja. Slavljenička je scenografija odisala glamurom - zlatno-crni ukrasi i torta na tri kata uz bijele balone koji su bili usklađeni s pomno odabranom odjećom za tu večer.

Ivana i Domagoj Vida vole luksuz
Privatna fotografija 

Ivanina glamurozna bijela haljina kojom je istaknula vitku figuru savršeno se uklopila u Domagojev odabir - bijelu košulju, kakvu je baš poput svog oca nosio i maleni David! Ivana je glamurozni styling upotpunila trendovskim sandalama s remenčićima do koljena, kosom elegantno zalizanom u repu i luksuznom ogrlicom.

Slavili su u uskom krugu prijatelja i obitelji u Istanbulu, gdje žive jer Domagoj igra za turski klub Beşiktaş, a najveća su mu podrška pet godina mlađa supruga Ivana, bivša Kraljica Hrvatske, i šestipolgodišnji sin David.

Kako najbolje poznaje svoga supruga, Ivana ga je razveselila brojnim iznenađenjima na slavlju, a jedno od njih svakako je bila regionalna pjevačka zvijezda Milica Todorović, koja je slavljeniku na ulazu prva čestitala rođendan uz jednu od njegovih omiljenih rođendanski pjesama ‘Sretan ti rođendan, sunce moje’!

Ivana i Domagoj Vida žive u Turskoj
Privatni album 

- Ovo je od tvoje Ivane, specijalna pjesma! Ona te voli najviše na svijetu i ovo je naručila. Da si nam živ i zdrav još sto godina i da se još puno družimo. Sretan rođendan! - rekla je pjevačica kad je nogometaš ušao u dvoranu u kojoj su ga čekali svi gosti iznenađenja.

Uslijedio je najromantičniji dio večeri kada su Domagoju u zagrljaj došli Ivana i sinčić koji su veselo pozirali pred fotoaparatima kako bi večer ostala arhivirana i u njihovim albumima sjećanja na važne obiteljske trenutke.

U toj knjizi sjećanja posebno mjesto svakako ima 2017., kada su se nakon četiri godine veze vjenčali u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na glavnom umaškom trgu, što je bilo svojevrsno iznenađenje jer je Domagoj iz Donjeg Miholjca, a Ivana iz Metkovića. Ivana i Domagoj upoznali su se 2013., a Domagoj je odmah znao da je to to - njegova ljubav za cijeli život.