Kroz povijest je skupocjena obuća bila znak života na visokoj nozi. Naravno, i danas žene lude za brendiranim cipelicama, ali samo one s 'dubljim džepom' takav par si mogu priuštiti. No, ne trebate se brinuti, brojne high-street trgovine traže inspiraciju u luksuznim brendovima pa se na Zarinim policama često mogu pronaći komadi koji neodoljivo podsjećaju na one koje gledamo na crvenom tepihu.

Ivana Vida postala hit zbog cipela, a evo gdje nabaviti high-street kopiju
Instagram screenshot 

Bivše Kraljice Hrvatske i supruga nogometaša Domagoja Vide, 27-godišnja Ivana, u srijedu je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografiju svojih novih sandala. Riječ je o Chanelovim sandalama čija je cijena na službenoj stranici brenda 8.700 kuna. 

Ivana Vida postala hit zbog cipela, a evo gdje nabaviti high-street kopiju
chanel official 

Ove 'ružne' cipele, kako ih većina komentatora opisuje, s potpisom skupocjenog brenda podijelile su javnost. I dok neki komentiraju kako takve sandale ne bi nosili niti besplatno, ljubav slavnih dizajnera i trendseterica prema nesvakidašnjim cipelama i dalje ne jenjava.

Ivana Vida postala hit zbog cipela, a evo gdje nabaviti high-street kopiju
Zara Screenshot 

Iako ovaj model većina djevojaka ne može priuštiti - ne treba očajavati! Nevjerojatno sličan model može se pronaći i na policama high-street trgovina i to po puno pristupačnijoj cijeni. Sličan model pronašli smo i u Zari, a cijena je (ako uspoređujemo s Chanelovim) prava sitnica. Pa tako djevojke koje žele biti u trendu, a pritom ne bankrotirati mogu na policama svog ormara sličan model imati za samo 299 kuna. Nema na čemu!