Jutros na zagrebačkoj tržnici bilo je sve samo ne dosadno. Za to su se pobrinuli dečki iz popularnog benda Dubioza kolektiv koji su se iznenada pojavili i zasvirali.

Koncert kojemu se nitko nije nadao otvorili su hitom 'Volio bih', jednom od svojih najpopularnijih pjesama. Točno u podne, kada se oglasio i grički top, Dolcem su se orili hitovi popularnog bosanskohercegovačkog benda.

Bend Dubioza Kolektiv održao koncert na Dolcu
story.hr 

U Zagreb su stigli s turneje po Njemačkoj, a idućih tjedan dana provest će sa svojim obiteljima. Nakon toga slijedi nova runda koncerata na kojima će, kao i obično, raspametiti publiku.

Inače, Dubioza kolektiv je izveo polusatnu svirku na Dolcu tri dana prije izlaska svog novog albuma 'Agrikultura'. Time su najavili i nastup na ovogodišnjem Sea Star festivalu u Umagu.

'Ljudi, ljudi, ovako, naš prvi, prvi nastup u Hrvatskoj nakon dvije i pol godine bit će na Sea Star festivalu u Umagu. To ne smijete propustiti!', poručila je Dubioza.

Dubioza kolektiv ima novi album Agrikultura
Davor Denkovski 

Novi album 'Agrikultura' izlazi u utorak 10.4., a bend je potpisao cd-e za svoje najvjernije fanove. CD prije njegovog službenog izlaska, ovaj put potpisan, možete kupiti na Menart webshopu.

https://www.menartshop.hr/hr/glazba/226033293-dubioza-kolektiv-agrikultura

Više fotografija benda na Dolcu pogledajte u galeriji. 

Davor Denkovski Dubioza kolektiv je nastupila na Dolcu