Obožavatelji poznatog holivudskog para, Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz užasnuti su jer se u njihovom braku, samo mjesec dana nakon vjenčanja javljaju 'pukotine'. 

Brooklyn, sin Davida i Victorije Beckham i Nicola, američka glumica i nasljednica obiteljskog bogatstva, 9. travnja ove godine na Floridi su izmijenili zavjete pred obitelji, prijateljima i slavnim osobama sa svih strana svijeta.

Od početka veze dijele fotografije na društvenim mrežama na kojima su iznimno naglašeni osjećaji ljubavi, zaljubljenosti, a ponekad i zaluđenosti jedan drugime. 

The Mirror piše da su baš takve fotografije poslužile za otkrivanje problema i neravnoteže u vezi. 

Brooklyn je nedavno na Instagramu objavio fotografiju na kojoj suprugu ljubi u obraz.

Amaterski analitičari iz redova njegovih pratitelja zaključili su da on na fotografiji izgleda sretno, zaljubljeno i posvećeno supruzi, ona pak - kao da umire od dosade. Ispod fotografije na kojoj su, kako se pretpostavlja, goli, Brooklyn je napisao:'Tako sam sretan što te imam'. Dodao je i emoji crvenog srca.

Nicola je reagirala riječima: 'Takva sam sretnica... Tako te volim!', pa je i ona dodala srce.

Pratitelji su na ovu razmjenu napisali svakakve komentare, a jedan je, osvrćući se na Nicoline riječi, ali i 'prazan pogled' na fotografiji, rekao: 'Ne izgleda tako!'

'Izgleda da se dosađuju. Pa zar Brooklyn nema frendove?', napisao je drugi, a treći samo zamijetio: 'Uh, već joj je dosadno'.

Nakon duže analize mladih supružnika, jedan je fan napisao: 'Oprostite, ali ravnoteža u ovoj vezi je potpuno narušena. Govor tijela je znakovit. Na svakoj fotografiji on bulji u nju, a ona se duri gledajući na drugu stranu. On objavljuje hrpu fotografija s njom, a ona uglavnom objavljuje svoje. Fotografije s vjenčanja bile su najrječitije. On će se morati jako potruditi da bude sretna ili će joj brzo dosaditi.'

Neki od pratitelja komentirali su da im je dosadno baš zato što iz dana u dan objavljuju fotografije na kojima poručuju kako se vole te im je preporučio da nešto zadrže za sebe.

Više fotografija mladih supružnika pogledajte u galeriji. 

Profimedia Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz održalo se na imanju njenih roditelja