Prošlog utorka održana je prva polufinalna večer Eurosonga, a otvorila ju je albanska predstavnica Ronela Hajati vatrenim nastupom.

32-godišnja pjevačica odradila je vrlo energičan nastup, a pjesma 'Sekret' jako se svidjela publici, što se moglo vidjeti prije, za vrijeme, a posebno nakon nastupa i to po komentarima na društvenim mrežama.

Sinoć je nastupilo ukupno 17 zemalja, a 10 ih je išlo u finale. Naša Mia Dimšić nastupila je 11. po redu, no nije izborila finale, baš poput Ronele.

Publika je za Miju imala samo riječi hvale, iako su joj poručili kako je trebalo sve pjevati na hrvatskom, no zbog predstavnice susjedne Albanije od sinoć gore mreže.

Mnogi smatraju kako je pokradena i kako je trebala ući u finale, a pitali su se i kako je moguće da je prošla, primjerice, Moldavija, a ona ne. 'Molite za Albaniju', piše ispod snimke nastupa na YouTube-u, ali i na službenim stranicama Eurosonga.

Ubrzo se oglasila i sama pjevačica.

'Čak i da sam ušla u finale, bila bih zadnja! Znam! Ali količina ljubavi koju sam dobila je ogromna! Pobijedila sam na Euroviziji jer sam osvojila publiku! I publika je uvijek u pravu! Volim vas', poručila je pored fotografije na kojoj pozira sa svojom delegacijom.