Priyanka Chopra i Nick Jonas na Majčin dan podijelili su prvu fotografiju svoje kćerkice Malti Marie koja je provela više od 100 dana u jedinici intenzivne njege novorođenčadi.

Glumica i član Jonas Brothersa u zajedničkoj izjavi ispod objave napisali su: 'Na ovaj Majčin dan ne možemo ne razmišljati o ovih posljednjih nekoliko mjeseci i kroz što smo se sve prošli, a znamo da su kroz isto prošli i mnogi ljudi.'

Dodali su: 'Nakon više od 100 dana na odjelu neonatalne intenzivne njege, naša djevojčica je konačno kod kuće.'

Chopra i Jonas priznali su da je 'putovanje svake obitelji jedinstveno i zahtijeva određenu razinu vjere' i dok je njihovo 'izazovno', retrospektivno su shvatili 'koliko je svaki trenutak dragocjen i savršen'.

'Presretni smo što je naša djevojčica konačno kući, i samo želimo zahvaliti svim liječnicima, medicinskim sestrama i specijalistima u Rady Children’s La Jolla i Cedar Sinai, Los Angeles, koji su nesebično bili tamo na svakom koraku', zaključili su.

'Naše sljedeće poglavlje počinje sada, a naša beba je uistinu opasan borac. Idemo MM! Vole te mama i tata.'

Priyanka i Nick postali su roditelji djevojčice u siječnju ove godine, a svoje prvo dijete dobili su uz pomoć surogat majke. Sretnu vijest podijelili su na Instagramu, kada je otkrila da je beba rođena prerano.

'Presretni smo što možemo potvrditi da smo dijete dobili preko surogat majke. Tražimo privatnost u ovom posebnom vremenu u kojem se želimo posvetiti obitelji', napisala je glumica.

Inače, Priyanku već neko vrijeme prate priče o sterilitetu, pogotovo otkako je u braku s 10 godina mlađim glazbenikom Nickom Jonasom. Govorilo se i da je bilo problema u njihovom braku nakon što je glumica skinula prezime Jonas sa svog Instagrama, no par je sve demantirao.

Nažalost, priče da Priyanka ne može imati djecu postale su glasnije nakon što je izvor blizak slavnom paru rekao da, iako je s Priyankinim zdravljem sve u redu, nije lako kad ste u kasnim tridesetima.

'S Priyankinim zdravljem je sve u redu. Ona nema problema sa sterilitetom, ali ima 39 godina i ne ide lako', rekao je izvor. 'Dugo su pokušavali imati bebu, ali ništa se jednostavno nije dogodilo', objasnio je izvor.

'S njim i s njom je sve u redu, ali rasporedi su im gusti, i nisu se mogli dogovoriti da uvijek budu tu kad ona ovulira, a godine prolaze, pa je ovo bio lakši put i izbor je pao na surogat majku koja birali su zajedno', završio je insajder i otkrio da je termin bio travanj, te da je beba rođena puno ranije.

Mnogi su osudili to što 'par nije našao vremena za tako važnu stvar' i poručili da 'imaju dovoljno novca, što im još treba', a neki su otišli toliko daleko da su glumicu optužili da je odabrala surogat majčinstvo zbog 'trenda' u Hollywoodu, kako glumice ne bi 'uništile' svoja tijela.

Podsjetimo, Nick i Priyanka vjenčali su se u Indiji 2018. godine, a godinama unazad pratili su ih negativni komentari zbog razlike u godinama.

Iako je glumica zgodna žena, javnost nije propustila priliku ružno komentirati na račun velike razlike u godinama pa su se toliko često mogli čuti komentari u kojima ih prozivaju da izgledaju kao mama i sin

Da se dobro slažu i uživaju u ljubavi, koju ne pokazuju na sva zvona javnosti, svjedoči dolazak prinove u njihovu obitelj.

U galeriji pogledajte više fotografija Priyanke i Nicka.

Profimedia Nick Jonas i Priyanka Chopra zajedno su dobili kćerkicu