Malo je onih koji 90-ih nisu pjevušili njene hitove poput 'Papagena' ili 'Kapučina u Kninu', ali mlađe generacije vjerojatno će je prije prepoznati iz reality emisija poput 'Večere za 5 na selu', a sad sudjeluje u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu'.

Radi se, naravno, o Nikiti Ivošević, hrvatskoj pjevačici i glumici koja je bila jedna od najvećih zvijezda iz zlatnog doba hrvatske dance glazbe. Osim glazbene karijere gradila je i uspješnu karijeru kao kazališna glumica.

2006. rodila je sina Antonija, a pokušala se probiti i na svjetsko tržište. Snimila je online album za jednu australsku diskografsku kuću pod nazivom ' The best of Nikita from Croatia’, ukupno je izdala 9 samostalnih albuma i glazbom se zapravo nikad nije prestala baviti.

U fokus šire javnosti vratila se prije dvije godine kad se pojavila u showu ‘Večera za 5 na selu’, a tad je otkrila da se u međuvremenu iz Zagreba vratila u rodnu Rijeku te da je postala veganka.

Saznali smo da je samohrana majka i da odgaja sina s posebnim potrebama.

On je cijeli moj život, bavim se njime kompletno. Ne bih ga nikad pustila zbog nekakvog velikog posla ili da provodim više dana bez njega, to teško. Sad je veći, prije je bilo najteže. A sad ga mogu dva do tri dana pustiti’, ispričala je za RTL.hr.

Istaknula je tom prilikom da joj je sin talantiran za glazbu.

‘Inače ima posebne potrebe, poseban je, specifičan je... Dala sam ga u glazbenu školu, svira klavir. Tako da, sad je završio četvrti i krećemo u pet glazbene. Vidi se da je talentiran, otkako je bio bebica. Kupila sam mu bubnjeve i on je bio za tim oduševljen, samo je lupao prirodno, to je bilo tako drago i milo pa sam vidjela da ima u njemu nešto, ipak mamino’, rekla je u istom intervjuu.

Nikita trenutno sudjeluje u novoj sezoni showa ‘Ljubav je na selu’ gdje se bori za srce farmera Damira Topleka. Otkrila je da su iza nje četiri duge veze, a da se prijavila kako bi upoznala nove ljude i proširila horizonte.

Moj idealan muškarac bi trebao imati s hrabrošću otvoreno srce da sve propušta kroz sebe, ne da blokira. Da je otvoren, da je u čistoj ljubavi. Obavezno da je vegan, to mi je jako bitno, da nema poroke, da ne izlazi previše i da nije mamin sin! Trebali bismo upotpunjavati jedno drugo’, rekla je Nikita za RTL.hr

Još Nikitinih fotografija pogledajte u galeriji: 

Story arhiva Pjevačica Nikita Ivošević sudjeluje u showu 'Ljubav je na selu'