Suprug voditeljice Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, iznenada je preminuo, a u četvrtak je pokopan na Novom groblju u Beogradu.

No, na osmrtnici Vidoja Ristovića potkrala se pogreška koja je gotovo svima promaknula.

Naime, na dijelu osmrtnice gdje je navedena ožalošćena obitelj pogrešno je napisano ime kćeri Nikoline i Vidoja. Voditeljica s Ristovićem ima jednu kćer koja se zove Una Sofija, međutim, na osmrtnici je napisano 'Una, Sofija', pa djeluje kao da su dvije kćeri. Osim toga, među kćeri je navedena i Lana, a ona je u stvari bivša supruga Vidoja Ristovića.

Osmrtnica Vidoja Ristovića
Kurir/Ana Panić 

Informer piše da se ista pogreška potkrala i na vijencu. Osmrtnicu možete pogledati ovdje.

Na posljednjem ispraćaju srpskog povjesničara umjetnosti osim obitelji, okupili su se i brojni prijatelji i poznanici.

Neutješna Nikolina se od voljenog supruga oprostila zajedničkim fotografijama na Instagramu uz koje mu je uputila nježnu i tužnu poruku.

'Ovakvog te se želimo sjećati. Nasmijanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama. ..samo da je ovakvih trenutaka bilo više…

Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako sretni. Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata - i svi mi zajedno - bogata zbog svih neprocjenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi - i one su nas gradile. Hvala na ljubavi.

Hvala na Uni. Živjet ćeš u svakome od nas, dok dišemo.

I gledat ćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini…', napisala je voditeljica.

Fotografije sa sprovoda Vidoja Ristovića pogledajte u galeriji:

Kurir/Nenad Kostić Sprovod Vidoja Ristovića