U tijeku je finale Eurosonga u Torinu.

A dok cijeli svijet nestrpljivo iščekuje nove pobjednike, na pozornicu su izašli oni prošlogodišnji - bend Maneskin koji je izazvao neviđenu histeriju, kako ove, tako i prošle godine.

Maneskin je prošle godine pobijedio s pjesmom 'Zitti e Buoni', a ove godine je na pozornici premijerno izveo najnoviju pjesmu 'Supermodel'.

Brend je u Italiju sletio prošlog petka iz Londona, a frontmen Damiano David zabrinuo je činjenicom da je hodao uz pomoć štaka.

'Uganuo sam nogu dok sam snimao spot za Supermodel. No, ne brinite, nastupao sam već i pod težim okolnostima', odlučno je poručio 'najzgodniji frajer Europe' kako mu tepaju mediji i javnost, odnosno žene koje su doslovno izgubile glavu za njim.

Ipak, brzo nakon pobjede u Rotterdamu, saznalo se kako fatalni Damiano ima oči samo za jednu, blogericu i influencericu Giorgiju Soleri koju ljubi već godinama, a šuškalo se i kako su ozakonili svoju vezu, no još nema službene potvrde.

Puno pažnje, uz Damiana, dobila je i jedina žena u bendu, Victoria De Angelis, koju osim glazbenog talenta, krasi i prirodna ljepota kojoj su se mnogi divili zbog činjenice da su takve stvari danas prava rijetkost.

A prava je rijetkost i da neki pobjednik Eurosonga ostvari takvu slavu kao što su to učinili ovi Talijani koji su turneju rasprodali u nekoliko sati, a čini se kako su tek počeli s uspjesima!

Više fotografija Damiana Davida pogledajte u galeriji.

Profimedia, Instagram Damiano David je 'najbolji frajer Europe'