Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TKO JE OTAC STARIJE KĆERI NIKOLINE RISTOVIĆ? Ima sina s još jednom poznatom Hrvaticom, a otac mu je bio operni pjevač

Novinar Mark Cigoj bio je u desetogodišnjoj vezi s Josipom Pavičić, a zatim je nekoliko godina uživao u vezi s Nikolinom Ristović.

 Mark Cigoj Izvor: Story arhiva

Novinar Mark Cigoj javnosti je poznat po zanimljivom ljubavnom životu, a rijetko ga možemo vidjeti u javnosti.

Naime, Mark ima dvoje djece, sina Vitu iz desetogodišnje veze sa spisateljicom Josipom Pavičić i kćer Hanu Leonardu koju je dobio iz veze s voditeljicom Nikolinom Ristović kada je ona imala 21 godinu.

 Mark Cigoj i Josipa Pavičić zajedno imaju sina Vitu Izvor: Story

Osim Josipe i Nikoline, Marka su povezivali i s voditeljicom Vanjom Halilović, a lijepa voditeljica tu je vijest čvrsto demantirala za Story.

'Nisam ni u kakvoj vezi s Markom Cigojem. Znam odakle je taj trač krenuo i zbog čega. Čula sam ga prije nepuna tri tjedna, novinari su me up­orno zvali, ali je svatko od njih bio dovoljno re­alan i pametan pa nije objavio tu običnu laž', rekla je Vanja svojedobno.

'Is­tina je da se Mark Cigoj i ja površno znamo iz je­dnog većeg društva u kojem smo se dva ili tri puta sr­eli, i to je sve. Isti časopis i novinarka, koja je i n­a­p­isala tu laž prije dva tjedna, izmislili su da s­am potpisala ugovor s jednom televizijskom kućom, što se također pokazalo kao velika neistina k­oja mi je nanijela mnogo profesionalne štete. M­oj negativan imidž u javnosti proizašao je upravo iz moje odluke da ne komentiram svakojake priče o svojem privatnom životu.'

 Mark Cigoj sin je opernog pjevača Krunoslava Cigoja Izvor: Story arhiva

Mark je inače sin opernog pjevača Krunoslava Cigoja koji je preminuo 2015., a na pogreb na gradsko groblje Mirogoj došli su i unuci Vito s majkom Josipom, i Hana koja nije bila u pratnji majke Nikoline, pisala je slobodnadalmacija.hr.

 Vito Cigoj i Hana Cigoj na sahrani djeda Krunoslava Cigoja Izvor: Pixsell

Podsjetimo, Hana Cigoj danas ima 25 godina i završila je medicinu na prestižnom fakultetu u Edinburghu. Više od tri godine je u vezi s Andrejem Ivanišem, Banjalučaninom kojeg je upoznala u Edinburghu.

U galeriji pogledajte više fotografija Marka Cigoja i Hane Cigoj.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image