Marijana Seifert (38) pobjednica Big Brothera 2011. godine., nestala je prije tri tjedna. Njezin suprug Karlo Seifert nestanak je prijavio 27. travnja, no zasad nema nikakvih pomaka u potrazi.

No, iz zagrebačke su policije samo kratko u srijedu za Story.hr rekli da potraga i dalje traje. Jedino što je policija zasad pronašla, i to prvi dan potrage kod Mosta mladosti, su njezine osobne stvari, dokumenti i mobitel.

Njezin suprug je policiji kazao da je suprugu posljednji put vidio oko ponoći kada su išli na spavanje.

Razgovarali smo s Marijaninom Sestrom, Majom Kovačević koja je ekskluzivno za Story.hr otkrila kakva je Marijana u stvari bila.

Marijana Seifert bila je pobjednica Big Brothera
Pixsell/Tomislav Miletić 

'Ona se na van, pred ljudima, pravila jaka. Nije željela pokazati koliko je iznutra krhka i nježna, a u stvari ju je jako pogađalo što ljudi o njoj govore i zbog toga je duboko u sebi patila. Ti loši komentari i zli jezici su itekako utjecali na njezin život. Svima je željela ugoditi i nažalost, baš zbog takvog stava, često je sama sebi najviše znala naštetiti. Ali, što god da je radila, njezina su joj djeca uvijek bila na prvom mjestu', otkrila je Maja i nastavila:

'Nemamo nikakvih novih informacija. Policija je ispitala svu rodbinu, prijatelje i poznanike, a koliko znam, još uvijek pretražuju njezin mobitel. Ovo je agonija koju nikada nikome ne bih poželjela. Roditelji su potpuno shrvani i iznimno teško se nose s tom cijelom situacijom, s tim iščekivanjem, neizvjesnošću...'

Marijana Seifert je poznata kao BB Marijana
Hrvoje Jelavic/PIXSELL 

'Jedino što želimo je to da Marijanu pronađu jer ovo je neizdrživo', govori Maja kroz suze.

Marijana ima dvoje djece. Iz prvog braka ima 12-godišnju kćerkicu, a iz braka s Karlom ima sinčića starog nešto više od godine dana. 'Svako dijete je sa svojim ocem', otkrila nam je Maja.

Nestala Marijana visoka je oko 167 centimetara, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči te nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideje na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualna tetovaža na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti).

U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo crvenom crtom i svijetle tenisice.

U slučaju da posjedujete informacije o Marijani, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Informacije možete dostaviti putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.