Puna tri tjedna nakon što je njezin suprug prijavio nestanak, još uvijek nije pronađena Marijana Seifert, bivša pobjednica Big Brothera 2011. godine.

Karlo Seifert nestanak je prijavio 27. travnja. Policiji je kazao da je suprugu posljednji put vidio oko ponoći kada su išli na spavanje. Iz zagrebačke su policije za Story.hr rekli da potraga i dalje traje.

Tražio ju je i HGSS, podignuti su dronovi, angažirani i ronioci, no dosad je potraga bila bezuspješna. Prvog dana potrage kod Mosta mladosti pronađene su njezine osobne stvari i dokumenti, pa je potraga usmjerena na područje oko mosta i korito rijeke Save.

Marijana Seifert pobjednica je Big Brothera
Pixsell/Tomislav Miletić 

Maja Kovačević, sestra nestale Marijane, za Kurir je ranije rekla da, koliko ona zna, Marijana i Karlo u braku nisu imali problema. Njezina prijateljica ispričala je da se zadnji put čule za Marijanin rođendan te da je Marijana zvučala sjetno, no da ništa nije dalo naslutiti da bi samo tako napustila svoju djecu.

‘Sve do 2018. smo se intenzivno družile, a kad sam napustila Hrvatsku ostale smo u kontaktu. Ona je za svoju kćerkicu živjela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla. Drugo njezino dijete ni supruga nisam upoznala, a s njom sam se zadnji put čula prije par mjeseci za njezin rođendan.

Zvučala mi je sjetno, propitkivala se kakva budućnost čeka njezinu djecu. Zvala sam je k sebi u posjetu pa je rekla da nije vrijeme, da bude došla kad bude bolje. Povezala sam to sa situacijom oko korone kao i činjenicom da nikom ne sjeda starenje. O braku i eventualnim problemima u njemu mi nije govorila, nego samo da je sve u redu i da ide svojim tokom, kao i da joj je zdravlje ok. Nadam se samo da će se što prije vratiti kući jer niti jedan problem nije nerješiv’, rekla je za Jutarnji list.

Marijana Seifert s ocem Ivom Kovačevićem imala je buran odnos
Pixsell/Tomislav Miletić 

Za svoju kći zabrinut je i Marijanin otac Ivo Kovačević s kojim je kroz godine imala turbulentan odnos kada je se javno odrekao jer je u Big Brotheru javno prevarila tadašnjeg supruga sa sustanarom Nikolom Nemeševićem Nemešom. S godinama su izgladili odnos, a sada Ivo pomaže u potrazi za svojom kćeri.

Nestala je Marijana Seifert
Nestali 

Nestala Marijana visoka je oko 167 centimetara, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči te nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideje na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualna tetovaža na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti).

U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo crvenom crtom i svijetle tenisice.

U slučaju da posjedujete informacije o Marijani, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Informacije možete dostaviti putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Osim Marijanina nestanka, regiju je uznemirio pronalazak tijela mladića u Dunavu za kojega se vjeruje da je riječ o Splićaninu Mateju Perišu koji je nestalo na dočeku Nove godine u Beogradu. Za njim se pet mjeseci intenzivno tragalo, a DNK analiza utvrdi će li riječ o Mateju.