Marijana Seifert, zvijezda i pobjednica Big Brothera 2011., nestala je prije nekoliko dana u Zagrebu. Za njom se i dalje intenzivno traga, a policija češlja područje rijeke Save kod Mosta mladosti gdje su na dan nestanka pronađene njezine osobne stvari.

Otac nestale Marijane, Ivo Kovačević, za Slobodnu Dalmaciju nije želio komentirati nestanak kćeri. Marijana je s ocem u prošlosti imala buran odnos, pogotovo kada je se javno odrekao jer je u Big Brotheru javno prevarila tadašnjeg supruga sa sustanarom Nikolom Nemeševićem Nemešom.

'Za mene povratka više nema, to je završena priča. Uvijek će mi ostati njezina kćerkica Korina, i divan čovjek kojeg je imala kraj sebe, a vjerojatno ga neće imati nakon ovoga', rekao je tada za 24sata otac Ivo.

Traga se za Marijanom Seifert
Goran Stanzl/PIXSELL 

S godinama su izgladili odnos, a sada pomaže u potrazi za svojom kćeri.

Obiteljski prijatelj Tomo Zelić kazao je za Slobodnu Dalmaciju da su roditelji nestale Marijane jako potreseni. Zadnji su ju put vidjeli za Uskrs kada su ju posjetili u Zagrebu.

'Ivo je izgubljen u svemu ovome. Misli sve najgore i ne nada se dobrome. Vidim to na njemu. Potonule su mu sve lađe', govori Tomo.

Marijana Seifert je poznata kao BB Marijana
Hrvoje Jelavic/PIXSELL 

Marijanin nestanak prijavio je suprug Karlo Seifert. Ispričao je policiji da ju je posljednji put vidio u noći s utorka na srijedu oko ponoći kada su išli na spavanje.

'Nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće. Nadam se da će Marijana biti pronađena i čvrsto vjerujem u to. Da barem znam gdje je...', rekao je.

Njezina sestra Maja otkrila je da, koliko ona zna, Marijana u braku s Karlom nije imala nikakvih problema.

Nestala Marijana visoka je oko 167 centimetara, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči te nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideje na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualna tetovaža na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti).

Marijana Seifert pobjednica je Big Brothera
Pixsell/Tomislav Miletić 

U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo crvenom crtom i svijetle tenisice.

U slučaju da posjedujete informacije o Marijani, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Informacije možete dostaviti putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.