Bivši nogometaš Niko Kranjčar (37) jučer je uhvaćen u rijetkom izlasku. U društvu Slavena Bilića (53) i njegova sina Leona pratio je utakmicu Hajduka i Rijeke u finalu Hrvatskog nogometnog kupa.

Niko se u javnosti ne pojavljuje često, a još rjeđe imamo ga prilike vidjeti zajedno s njegovom dugogodišnjom djevojkom, glumicom Zrinkom Cvitešić (42).

Slaven i Leo Bilić s Nikom Kranjčarom na utakmici Hajduka i Rijeke na Poljudu
Ivo Cagalj/PIXSELL 

Niko je s glumicom u vezi od 2014. godine, ali svoju ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti. Gotovo nikad ne govore o privatnom životu, no zna se da su se upoznali 2012., ubrzo nakon što se Niko razveo od bivše supruge Simone Fistrić. Glumica je tad prekinula dugogodišnju vezu s Hrvojem Rupčićem.

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar
Dražen Kokorić 

Iz šestogodišnjeg braka s bivšom suprugom Niko ima kćer.

Mnogi su primijetili da se nogometaš nije previše promijenio od mladih dana najveće slave, a u ožujku 2021. godine doživio je jedan od najbolnijih životnih trenutaka, smrt obožavanog oca Cice Kranjčara.

Niko Kranjčar bivši je hrvatski nogometaš
Dražen Kokorić 

Zlatko je preminuo u 65. godini života nakon borbe s teškom bolesti, a iza sebe je ostavio suprugu Elviru s kojom je proveo 42 godine, sina Niku i kćer Lanu.

Više fotografija Nike i Zrinke pogledajte u galeriji.

Filip Hofer, HRT Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar