Umirovljena atletičarka Blanka Vlašić (38) po prvi puta se oglasila nakon udaje i vijesti da čekuje dijete. Na Instagramu je otkrila da putuje u Belgiju. Ondje živi njezin novopečeni suprug Ruben van Gucht za kojeg se udala prošli tjedan, a zajedno čekaju dijete.

Blanka Vlašić putuje suprugu u Belgiju
Instagram 

Blanka Vlašić je svoju vezu s belgijskim novinarom držala u tajnosti, a on je prije samo mjesec dana tvrdio da nisu zajedno.

Naime, vijest da se udala Blanka iznenadila je mnoge budući da nije bilo javno poznato ni da je u vezi, a dodatno iznenađenje bila je i vijest da čeka dijete.

'Rekli smo da jedno drugom u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji, da osnivanju obitelji Van Gucht- Vlašić u budućnosti. Da, najvećem daru koji smo do sad dobili u svojim životima, dječačiću koji će biti rođen krajem ove godine i koji nam znači sve na svijetu', napisala je Blanka uz vjenčane fotografije koje je objavila na Instagramu.

Njen odabranik je belgijski sportski novinar Ruben Van Gucht (35), a o njihovoj vezi nije poznato gotovo ništa. Kako se Van Gucht na društvenim mrežama povremeno javljao s fotkama iz Hrvatske, neki su belgijski mediji počeli nagađati o njegovom odnosu s Blankom, a Ruben je to demantirao- samo mjesec dana prije svadbe.

Blanka Vlašić se udala za novinara Rubena Van Guchta
Maja Prgomet 

'Nema ništa između nas. Jednom sam je posjetio, prije tri godine. Rodila se ideja za moj novi projekt, inspirirala me okolina. Da, kasnije sam je kontaktirao u vezi toga. Ostali smo u kontaktu i ponekad je posjetim kad sam tamo, ali to je samo na prijateljskoj bazi', rekao je za belgijski Dag Alles u travnju ove godine.

Blanka Vlašić očekuje prvo dijete
Story arhiva 

35-godišnji Ruben već je jednom bio oženjen. S influencericom Laurence Van Tongerloo proveo je ukupno 10 godina, od čega su sedam bili u braku, a razveli su se u listopadu prošle godine.