Princ William, Kate Middleton, princ Harry i Meghan Markle u petak su prisustvovali misi u čast platinastog jubileja kraljice Elizabete ll., no nisu niti blizu jedni drugima, javlja Page Six.

Naime, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea William i Kate po dolasku su zauzeli svoja mjesta s desne strane katedrale, a pored njih su sjedili princeza Anne, princ Charles i Camilla Parker Bowles.

Na potpuno drugoj strani katedrale i u drugom redu sjedili su pak vojvoda i vojvotkinja od Sussexa Harry i Meghan, za što mnogi kažu da je potvrda njihova nižega položaja u kraljevskoj obitelji. S njima su sjedile princeze Eugenie i Beatrice s muževima.

Meghan i Harry nisu ni na koji način komunicirali s Williamom i Kate, a izvori iz palače rekli su za Page Six da braća uopće ne planiraju razgovarati niti komunicirati tjekom proslave kraljičina platinastog jubileja.

Britanski mediji navode i da je protokol pažljivo isplaniran kako se Harry i Meghan ne bi susreli s Harryjem i Kate i tako bacili sjenu na kraljičinu proslavu, ali i poljulali ionako narušene odnose.

A braća svakako imaju puno toga za riješiti. William i Harry ne razgovaraju još otkad je mlađi brat optužio oca Charlesa da ga je razbaštinio, a Meghan članove kraljevske obiteljski optužila da su na rasističkoj osnovi govorili o boji kože njihova sina Archieja.

Meghan Markle i princ Harry došli su u London.jpg
Profimedia 

Valja podsjetiti i da je dolazak na kraljičin jubilej prvi posjet Harryja i Meghan Londonu nakon što su prije dvije godine napustili kraljevsku obitelj i svoj život nastavili u Kaliforniji, a tek jučer Kraljica je upoznala njihovu kćer Lilibet koja je po prabaki dobila i ime.

Profimedia Princ Harry i Meghan Markle