Glavna današnja tema crkveno je vjenčanje Duje Ćalete-Cara i njegove Adriane koji su po drugi put izgovorili sudbonosno 'da', ovoga puta u Crkvi svetog Ignacija u Dubrovniku. 

Adriana je nosila raskošnu bijelu asimetričnu vjenčanicu s dijamantima i volanima uz koju je iskombinirala plave Mach & Mach salonke s mašnicom i mrežaste najlonke, a u ruci je nosila buket bijelih tulipana.

Adriana Ćaleta-Car i Duje Ćaleta-Car na vjenčanju Instagram

Među uzvanicima našla su se i poznata lica, a među njima i 27-godišnji nogometaš Bruno Petković koji je došao s 33-godišnjom zaručnicom Ivom Šarić.

Dok se on odlučio za klasičnu kombinaciju bijele košulje i crnih hlača, Iva je svoju savršenu vitku figuru pokazala u uskoj crnoj haljinici. Uz nju je uskladila crne sandale i popularnu zelenu Bottega Veneta torbicu.

Iva Šarić i Bruno Petković na vjenčanju Adriane i Duje Ćalete-Cara
Grgo Jelavic/PIXSELL 

Ovaj se par iznimno rijetko zajedno pojavljuje u javnosti, iako se nedavno dogodila prilika kada je Petkovićev Dinamo slavio novu titulu prvaka Hrvatske.

Prije nekoliko je dana Iva, manekenka, voditeljica i majka trojice dječaka, za Story.hr otkrila kako usklađuje obiteljske obaveze i vrijeme za sebe. 

'Jako malo vremena imam za sebe, pogotovo otkad sam rodila najmanjeg sina, doslovno mogu reći da ga i nemam, ali uvijek odvojim tih par trenutaka. Često treniram doma, jako puno šećem s bebom, tako da je i to jedan veliki dio moje rekreacije. Voljela bih da imam više tog 'mog vremena', ali dočekat ćemo i to, bit će', rekla je Iva i dodala:

'U principu, manje-više sve sama radim, ali moram priznati da imam pomoć svojih roditelja i divne svekrve koji su mi na raspolaganju ako negdje 'zapne' i ja ne stignem, oni su tu da pomognu, odvezu, dovezu i slično. Zapravo sam ja ona koja voli sve konce držati u svojim rukama i pod kontrolom. Nisam nikad imala dadilje, nemam ništa protiv takve vrste pomoći, kome treba i tko želi neka ima, ali ne volim kada nisam ja prisutna sto posto.'

Iva i Bruno zajedničkog su sina Adriana dobili u travnju prošle godine, a da su zaručeni, za Story.hr su otkrili u listopadu.

Više fotografija s vjenčanja Adriane i Duje Ćalete-Cara, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram, Grgo Jelavic/PIXSELL Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara