Sinoć se na zagrebačkom stadionu Maksimir održao koncert 'Progledaj srcem', a na pozornicu su stali brojni domaći glazbenici.

Među njima je bila i Doris Dragović koja je, kao i uvijek, zasjala u crnoj haljini sa srebrnim dijamantićima.

Doris Dragović na koncertu 'Progledaj srcem'
Marko Lukunic/PIXSELL 

Iako se posljednjih godina o njezinom privatnom životu previše i ne piše, nije oduvijek bilo tako. Kada se vratimo u osamdesete godine prošlog stoljeća, jedna vatrena crnka bila je glavna tema, a razne su ljubavne priče bile vezane uz njezino ime. Duduše, nikada ih nije ni demantirala.

Ipak, sve se to stišalo kada se 1990. godine udala za vaterpolista Marija Budimira s kojim je i danas u sretnom braku i s kojim je dobila sina Bornu.

Doris Dragović i Mario Budimir zaljubili su se na prvi pogled
Instagram 

Jedna od zanimljivih pričica koja je nekada kružila gradskim kuloarima bila je i ona o njezinom odnosu s pjevačem Zdravkom Ćolićem. Nakon što se pojavila u njegovom spotu za pjesmu 'Ti možeš sve', mnogima je to bilo dovoljno da zaključe kako se među njima javila kemija, samim time što je Čola oduvijek glasio za savršenog zavodnika. Ali, to nije bila jedina pjesma u kojoj se Doris pojavila. Glumila je u spotu za 'Rušku'. 

Čak su i na snimanju hita 'Za milion godina' stajali jedan pored drugoga

'To je bio show 'Ti si mi u krvi' koji smo snimali u Deliblatskoj pješčari i Novom Sadu. Nedavno smo se sreli na zagrebačkoj televiziji, a Doris mi je u šali rekla: 'Ja sam Ruška, sjećaš se?' Naime, bila je Ruška u istoimenom spotu. Tada je pjevala u splitskoj grupi 'More'. Bila je vrlo zgodna, malo smo očijukali, bilo mi je slatko. Žao mi je što je većina tog materijala izgubljena', rekao je legendarni pjevač svojevremeno za 'Večernje novosti'.

Inače, Zdravko se skrasio sa suprugom Aleksandrom koju je upoznao 1989. godine u Brelima. Vjenčali su se 2001. godine, a zajedno su dobili dvoje djece - kćer Unu Zvezdanu i Lauru.