Iako je emisija Ples sa zvijezdama završila prije gotovo dva tjedna, još uvijek se uveliko priča o ovogodišnjim pobjednicima – brazilskom modelu Pedru Soltzu i plesačici Valentini Walme. Nakon pobjede Pedro je na Instagramu objavio pismo zahvale.

'Evo me ljudi. Preživio sam do sada. Polako se vraćam, mogu već i govoriti. Kakvo ludilo. Još uvijek nisam došao sebi u potpunosti. Posjetio sam obitelj, nisam previše htio biti na Instagramu ili WhatsAppu. Polako ću odgovarati ljudima. Dobio sam milijun poruka, nevjerojatno. Tako puno ljubavi, tako puno pozitive, tako puno dobre energije...', naveo je.

Nakon što su se svi natjecatelji uspjeli odmoriti, Pedro je odlučio napraviti proslavu pobjede pod nazivom ’13. emisija'. Na Instagram storyjima koje su nekadašnji natjecatelji objavljivali vidljivo je da se mikrofona uhvatila i Vlatka Pokos, a Pedro je zamolio kolege da mu potpišu pobjedničke cipele.

Kako je izgledala Pedrova proslava pogledajte u galeriji.

Instagram Pedro proslavio pobjedu na Plesu sa zvijezdama

Prije slavlja objavio je i fotografiju na kojoj pozira golog torza kojom je najavio da jedva čeka zabaviti se s prijateljima.

Više fotografija Pedra Soltza pogledajte u našoj fotograleriji.

Story arhiva, Instagram Pedro Soltz u braku je s Iris Cekuš