Iako je već ušla u pedesete, na Vlatki Pokos se to ne vidi. Nekad jedna od najpopularnijih voditeljica s ovih prostora, i dalje izgleda lijepo i mlađahno, a svoj odličan izgled brižljivo njeguje i održava.

Nedavno je fanove iznenadila fotografijom na kojoj pozira potpuno gola, a koju je snimio slavni fotograf Stephan Lupino na početku njene karijere.

Fotografija je nastala 1994. godine, kad je Vlatki bilo 28 godina, a ona je otkrila da joj je to jedna od najdražih fotografija u životu te je najavila da će napraviti remake, odnosno da će se ponovo fotografirati u takvom izdanju.

Nove fotografije nisu stigle, ali objavila je još dvije fotografije iz prošlosti na kojima također pozira bez ijedne krpice na sebi.

Obje su nastale tijekom jedne reklamne kampanje 2002. godine, a snimio ih je fotograf Boris Poljičanin.

Na prvoj fotografiji Vlatka izlazi iz automobila, a na sebi ima jedino sandale s visokom petom i torbicom prekriva grudi.

Druga fotografija prikazuje Vlatku kako leži okružena ružama dok grudi skriva rukom.

Uz obje fotografije dobila je brojne komplimente, a javio se i Marko Grubnić koji nije skrivao oduševljenje.'Ovo je bila ozbiljna REVOLUCIJA... to mi je tvoja najdraža slika IKADA... OBOŽAVAMMM zauvijek…’, napisao je u komentaru.

Inače, Vlatka je ranije otkrila koja je tajna njenog mladolikog izgleda.

‘To je rezultat samo zdravog načina života i njege, ali vrlo zdravog načina života. Ja u Kanadi kad radim idem spavati u 10 sati navečer i ustajem u 6. I to je moj ritam, nemam puno neprospavanih noći u životu. Ja sam jako disciplinirana i mislim da to dugoročno daje rezultate’, rekla je Vlatka za InMagazin.

Estetskim se operacijama, ističe, nikad nije podvrgavala.

‘Ja imam prema tome jedan specifičan stav, koji možda nije uobičajen ili popularan u današnjem svijetu – ne vidim razlog za ljepotu u tome da žena izbriše cijeli svoj život, da izbriše svoje emocije, da izbriše ono što ona je’, rekla je.

Još fotografija Vlatke Pokos pogledajte u galeriji:

Story Vlatka Pokos napustila je show 'Ples sa zvijezdama'