Bivša hrvatska pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos na svom se Instagram profilu osvrnula na zle komentare koje nekada dobiva na svoj račun, točnije račun svojih godina.

'Velika većina ljudi s kojom komuniciram na mom profilu je pozitivna i osjeća energiju kojom zračim. Energiju ne možete lažirati, ona je stvarna. Rijetke uvrede koje dobivam uglavnom se odnose na moje godine. Ne razumijem motive takvih ljudi, ali pretpostavljam da su jako nesretni u svom životu. Stoga sam odlučila objaviti ovu predivnu životnu misao koju bismo svi trebali slijediti. Misao jednog predivnog umjetnika i muškarca', napisala je Vlatka citirajući potom glumca Richarda Gerea.

'Star sam, ali u srcu sam i dalje mlad. Iznutra smo uvijek istih godina. Znajte da je najbolje doba ono u kojem ste sada. Svaka godina je posebna i dragocjena i možete je samo jednom proživjeti. Nemojte žaliti što starite jer to je privilegija koja je uskraćena mnogima'.

Inače, u slavljeničkom ruhu i znaku 20. rođendana brenda Story, Jana Story Hall of Fame održava se 9. godinu zaredom!

Story slavi 20! To je tema ovogodišnjeg Story Hall of Famea koji će ujedno proslaviti i dva desetljeća medijskog brenda Story u Hrvatskoj. Veličanstvenih 20 godina u kojima je Story HOF još od ranih 2000-ih i poznatih 'celebrities only' partyja postao najiščekivaniji društveni događaj u Hrvatskoj, s tradicijom najdužeg crvenog tepiha.

Mi smo se uoči najiščekivanijeg događaja godine prisjetili tko je prva celebrity osoba koja kročila na crveni tepih Storyjevog partyja.

Bila je to upravo Vlatka Pokos.

Vlatka Pokos na Hall of Fameu
Story arhiva 

Prije 20 godina voditeljica i pjevačica dovezla se limuzinom i na tadašnjem partyju 'Celebrities Only' označila novu eru domaćeg šoubiza. Njezina je haljina s potpisom Matije Vuice ušla u povijest kao najpoznatija 'gola haljina' u Hrvatskoj, a sličan je trend nekoliko godina kasnije harao i svjetskim crvenim tepisima.

Više fotografija s prošlogodišnjeg HOF-a, pogledajte u našoj galeriji.

Jana Story Hall of Fame ugostio brojne zvijezde! Jelena Rozga, Marijana Batinić, Tatjana Jurić, Barbara Kolar, Ana Begić Tahiri prošetale crvenim tepihom