Iako se još prije nekoliko godina preselila u Kanadu, Vlatka Pokos trenutno boravi u Hrvatskoj gdje se natjecala u posljednjoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama'. 

Međutim, sa svojim je pratiteljima na Instagramu otkrila je i neke loše vijesti. 

''Ples sa zvijezdama' nije bio primarni razlog mog dolaska u Hrvatsku, točnije Europu. Nažalost, jedna od mojih sestara boluje od karcinoma i nažalost, moram to podijeliti s vama zbog jednog izdanog povjerenja. To je sve što ću ikada reći na ovu temu. Moja obitelj i ja borimo se u tišini i tako će i ostati', napisala je Vlatka Pokos.

Sestra Vlatke Pokos boluje od karcinoma
Story arhiva 

Situaciju je ekskluzivno komentirala za Story.hr

'Mogu samo reći da mi je jako žao što je izišlo u javnost i što neki od toga žele napraviti javnu patetičnu dramu. U mojoj obitelji nastojimo biti pozitivni i veseliti se životu usprkos svemu. Ovakve situacije pokazuju koliko je važno živjeti svaki dan i nalaziti sreću u malim stvarima', kratko je poručila.

Vlatka Pokos na prosvjedu podrške za Mirelu Čavajdu
Marko Lukunić/PIXELL 

Vlatka se nakon ovih vijesti nije pojavljivala u javnosti sve do ovog četvrtka. Naime, i ona se 12. svibnja pojavila na glavnom zagrebačkom trgu gdje je prisustvovala u znak solidarnosti s Mirelom Čavajdom i svim ženama kojima su u hrvatskoj uskraćeni zakonski zajamčen prekid trudnoće i drugi oblici zdravstvene skrbi. S prosvjeda se Vlatka kratko javila svojim pratiteljima na Instagramu prijenosom uživo. 

Prosvjedu su također prisustvovale Jelena Veljača i Severina, koja je Mirelu Čavajdu javno podržala u više navrata, a na Trgu bana Jelačića zviždala je u znak solidarnosti sa svim ženama.