Iako ne prođe dan da svjetski mediji ne pišu o obitelji Kardashian-Jenner, u posljednje se vrijeme jako malo govori o najmlađoj sestri Kylie.

Nekada sestra koja je, uz Kim, plijenila najviše pažnje, sada se potpuno povukla u privatnost, a čini se kao da uopće ne znamo što joj se događa u životu. Sada su je paparazzi uslikali prvi put nakon vjenčanja njezine sestre Kourtney zbog kojeg su se u Portofinu okupile sve poznate sestre zajedno s majkom Kris. 

Vjenčanje Kourtney Kardashian
Instagram 

I dok je tada bila u full glam talijanskom 'La Dolce Vita' izdanju i komadima 'Dolce&Gabanna', ovoga je puta luksuzni Nobu restoran Kylie napustila u ležernom izdanju bijele majice kratkih rukava i baby ružičastih hlača.

Za ruku je držala kćerkicu Stormi s kojom je bila na ručku, a kod kuće su očito ostali njezin dečko Travis Scott i njihov sin koji je na svijet stigao u veljači ove godine.

Kylie Jenner s Travisom Scottom je dobila dvoje djece
Profimedia 

Iako su nakon rođenja obznanili da se mališan zove Wolf, mjesec dana nakon otkrili su da će mu promijeniti ime jer su shvatili kako mu ipak ne odgovara.

Inače, Kylie iznimno rijetko možemo vidjeti bez šminke, a ovo je bio jedan od rijetkih trenutaka kada je u javnost izašla u prirodnom izdanju i bez previše sređivanja.

Kylie Jenner se podvrgnula plastičnim operacijama
Profimedia 

Zbog estetskih korekcija i operacija kojima se podvrgnula kroz godine iako ima tek 24, mnogi su joj poručili da izgleda kao da je u tridesetima.

Ipak, čini se da ni ona nije odoljela modernoj pošasti operacija zbog kojih je u potpunosti transformirala svoj fizički izgled. 

Više fotografija Kylie i Travisa, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Kylie Jenner i Travis Scott zajedno su dobili dvoje djece