Prošli utorak održan je jedan od najglamuroznijih društvenih događaja u Hrvatskoj - Jana Story Hall of Fame u novom velebnom prostoru Američkog paviljona Stil Event na Zagrebačkom velesajmu.

Hrvatska inačica dodjele Oscara održala se 9. godinu zaredom, a tema ovogodišnjeg Story Hall of Famea bila je 'Story slavi 20', odnosno slavlje dva desetljeća medijskog brenda Story u Hrvatskoj.

Prisutna su bila najveća imena domaće, ali i regionalne javne scene, a među njima na glamurozni crveni tepih stigla je i srpska glazbena senzacija Sara Jo. Ujedno je bila i dobitnica nagrade u kategoriji Shooting star powered by Keune Hrvatska, a zasjala je u romantičnoj baby pink kreaciji Mihana Momose koju je uskladila sa sandalama u istoj boji.

U kratkom razgovoru s nama, između ostalog, otkrila nam je i kako se nosi s lošim stranama svog posla.

'Kada si dio javnog posla, jednostavno možeš očekivati i jedno i drugo. Mislim da upravo zahvaljujući društvenim mrežama ljudi mogu osjetiti bliskost i povezanost i mislim da se neki zaista poistovjete i nekako me osjete iako se možda nikada nismo upoznali', započela je Sara.

Sara Jo na Story Hall of Fameu
Robert Gašpert 

'Divno je kada se vidimo na ulici, kada dobijem neke divne poruke podrške kao da smo ne znam koliko bliski i da se znamo... Opet, s druge strane, naravno da ovaj posao nosi sa sobom mnogo predrasuda i da neke stvari izgledaju ili zvuče pogrešno, da se izvuku iz konteksta... S vremenom ti ne bude lakše, svi koji to kažu - lažu. Naučiš se filtrirati i i fokusirati na prave stvaru i ulagati energiju gdje bi trebalo', zaključila je mlada pjevačica. 

Više fotografija s ovogodišnjeg glamuroznog Story Hall of Famea, pogledajte u našim galerijama. 

Robert Gašpert Hall of Fame, prvi dio

Story, Robert Gašpert Story Hall of Fame, drugi dio

Story Story Hall of Fame, treći dio