U sklopu Baš Naš festivala mnoge domaće zvijezde uživale su jučer u majstorski pripremljenim jedinstvenim koktelima od kave, a među njima su bili Marko Petrić, Uršula Tolj, Ana Vilenica, Petra Kraljev, Adrian Pezdirc, Ana Maria Ricov i brojni drugi.

Priliku za naučiti upiti nova znanja o kavi nije propustio omiljeni domaći glumac Mario Valentić (41) koji se rijetko pojavljuje u javnosti, a još ga rjeđe vidimo s njegovom dugogodišnjom djevojkom Ljiljanom Mikić.

Mario Valentić rijetko se pojavljuje u javnosti
Zvonimir Ferina 

Samozatajni par zajedno je od 2016. godine, a 2018. godine na svijet je kao kruna ljubavi stigao sinčić Noa.

Mariju je to drugi sin jer iz braka s voditeljicom Mirnom Maras Batinić ima i sina Niku. Par se vjenčao 2007. u tajnosti na Mljetu, a rastao na veliko iznenađenje javnosti 2013. godine nakon što su godinama slovili za jedan od najljepših domaćih parova. Prohodali su tako što je on nabavio njezin broj mobitela i počeo joj se javljati. Između njih je odmah zaiskrilo, a ubrzo su otputovali u Grčku gdje su se i zaručili.

Mario Valetnić ima dvoje djece
Zvonimir Ferina 

Bivši supružnici ostali su nakon razvoda u dobrim odnosima, o čemu je jednom prilikom progovorila Mirna.

'Lako je, misliti samo na dijete, njegovu dobrobit i to je to. Mjesta za svakojaka ega tu ne smije biti', rekla je voditeljica koja je i sama nakon braka s Valentićem ponovno pronašla ljubav. U sretnom je braku s inženjerom Željkom Batinićem s kojim će u rujnu ove godine proslaviti već šestu godišnjicu braka. Zajedno su dobili kćerkicu Meri te su se uselili i u kuću u kojoj uživaju.

Više fotografija Marija Valentića pogledajte u galeriji.

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL Mario Valentić s obitelji