Cijeli svijet iznenadila je vijest o prekidu jednog od najdugotrajnijih i najskladnijih slavnih parova- nogometaša Gerarda Piquea i pjevačice Shakire.

Kad su krenula šuškanja, isprva su svi mislili da se radi samo o tračevima, no onda se oglasila i slavna Shakira i potvrdila da su ona i Pique zaista prekinuli vezu nakon 11 zajedničkih godina i dvoje djece.

'Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su naš najveći prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumijevanju', stoji u njezinoj izjavi.

Shakira i Gerard Pique prekinuli su nakon 11 godina
Instagram 

Shakira nije komentirala razloge prekida, ali naveliko se priča da je uhvatila Piquea da je vara i da preko toga nije htjela prijeći.

O njihovom je prekidu prvi progovorio novinar dnevnih novina El Periodico, Emilio Pérez de Rozas, koji je u jednom podcastu otkrio da je pjevačica deset godina mlađeg nogometaša uhvatila u prevari.

Iste su novine otkrile su i nekoliko detalja o tome tko je djevojka s kojom je nogometaš navodno prevario jednu od najatraktivnijih pjevačica na svijetu. Naime, tvrde da se Pique nalazio s plavokosom djevojkom starom 20 godina te da se radi o studentici koja je radila kao hostesa u Barceloni.

Nogometaš ovo nije potvrdio, a nije trebalo dugo da ga se počne povezivati i s drugim ženama. U priči se tako našla i jedna djevojka s Balkana. Radi se o makedonskoj starleti Dragani Spasovski koja je živjela u Plovdivu u Bugarskoj, a sad već duže vrijeme, prema pisanju makedonskih medija, živi u Dubaiju.

O navodnoj povezanosti nje i Piquea raspisali su se bugarski mediji nakon što su na njenom Instagramu, na kojem zgodnu brinetu prati oko 55 tisuća ljudi, primijetili fotografiju sa slavnim nogometašem.

Ljepotica se oglasila za medije u rodnoj Makedoniji, a mudro je odlučila ove navode ne potvrditi, ali i ne poreći.

'Naravno da poznajem Piquea, imamo zajedničke fotografije, to nije nešto što mogu poreći. Fotografije su već objavljene u Bugarskoj. Ali ne mogu govoriti o detaljima, o svemu što dospijeva u medije zadnjih dana. Ne mogu ništa o njemu tvrditi ni komentirati', rekla je Dragana za makedonski Fokus.

Priča o nama je jako aktualna u Bugarskoj, ali neću je sad ni potvrditi ni poreći, nadam se da me razumijete’, zaključila je.

Podsjećamo, Shakira i Gerard Pique upoznali su se na snimanju spota za njezinu pjesmu Waka Waka, koja je bila himna Svjetskog prvenstva u nogometu 2010. godine.

Ubrzo nakon toga, par je potvrdio svoju vezu u svibnju 2011. nakon zajedničkog nastupa na pozornici na Shakirinom koncertu u Španjolskoj.

U siječnju 2013. dobili su svoje prvo dijete, Milana Piquea Mebaraka, a u siječnju 2015. godine rođen im je drugi sin Sasha Pique Mebarak. U travnju 2017. Shakira je objavila singl posvećen Piqueu pod nazivom 'Me Enamore', što doslovno znači 'Zaljubila sam se'.

Kolumbijska pjevačica i španjolski nogometaš razgovarali su o svojim planovima da ostanu u izvanbračnoj zajednici. Pjevačica se nikada nije željela vjenčati i oboje su svoju vezu uglavnom držali podalje od znatiželjnih očiju javnosti. Unatoč tajnovitosti i privatnosti, svijet obožava moćni par više od desetljeća.

U intervjuu za emisiju '60 Minutes' 2020. godine, Shakira je rekla: 'Ne želim da me vidi kao ženu. Radije bih da me vidi kao svoju djevojku, ljubavnicu. To je malo kao zabranjeno voće.'

Više fotografija Shakire i Piquea pogledajte u galeriji: 

Profimedia Shakira i Gerard Pique upoznali su se 2010. godine