Sve je spremno za vjenčanje hrvatskog reprezentativca Dominika Livakovića i njegove odabranice Helene Matić.

Par će se vjenčati u njegovom rodnom Zadru, a sve je započelo domjenkom u lounge baru Garden. Sam obred vjenčanja održat će se u katedrali svete Stošije, a nakon mise proslava će se održati u Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima, piše Zadarseki.hr.

Livaković je na svadbu stigao u crnom odjelu kojeg je upotpunio s crnom leptir mašnom i lakiranim cipelama.

Kako je već ranije otkriveno, mladence i njihove goste zabavljat će Petar Grašo i Saša Matić, dvojica izvođača koji spadaju među najpopularnije na ovim prostorima.

Dominik Livaković i Helena Matić vjenčat će se ove subote
Robert Gašpert 

Popis uzvanika je također impresivan, a među njima će se naći Mateo i Izabel Kovačič, Luka i Vanja Modrić, te Šime Vrsaljko, kako je objavio Jutarnji list.

Nogometaš i njegova ljepša polovica, koju su domaći mediji tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine prozvali ‘hrvatskom Meghan Markle’, u vezi su od ljeta 2017., a prošle je godine Dominik skupio hrabrost i kleknuo pred lijepu Helenu.

'Upoznao nas je prijatelj. Iako se sve dogodilo spontano, mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo mogli reći da je to bila ljubav na prvi pogled. Jako smo samozatajni. Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo. Puno vremena provodimo sa psom Cruzom s kojim volimo ići u šetnje prirodom. Kada imamo više slobodnih dana, volimo otići u Zadar, ali i na druga kraća putovanja - rekla nam je ranije Zagrepčanka Helena Matić o kojoj se malo toga znalo, a ona i budući suprug uspjeli su zadržati svoju vezu daleko od očiju znatiželjne javnosti.

Još fotografija budućih mladenaca pogledajte u galeriji: 

Robert Gašpert, Instagram Dominik Livaković i Helena Matić