Dominik Livaković (26) i Helena Matić (27) zaručili su se proljetos, saznaje Story.hr od izvora bliskih paru.

Nogometaš Dinama i magistrica Tekstilng-tehnološkog fakulteta su u vezi od ljeta 2017., a Dominik je prije nekoliko mjeseci zaprosio Helenu. Pratitelji hrvatske Meghan Markle mogli su primijetiti da je u posljednje vrijeme na fotografijama na Instagramu pozirala s prstenom na ruci koji je očito zaručnički.

Helena Matić pozirala s prstenom na ruci.
Instagram 

Iako par često dijeli zajedničke fotografije na društvenim mrežama, svoju intimu drže daleko od očiju javnosti. No svojedobno je Helena progovorila o njihovoj vezi.

'Dominik me posebno očarao duhovitošću, pogotovo zbog toga što je 'na prvu' povučen, ne govori puno i zaista nisam očekivala da je toliko duhovit', ispričala je za Jutarnji list. Par živi zajedno u Zagrebu, a njihova ljubav se rodila iz prijateljstva.

Par je dao rijetki intervju o svojoj vezi i za Story. 'Bila bih spremna preseliti se. To je normalan put u nogometnoj karijeri i naravno da smo razmišljali o tome', ispričala je Helena, no zaruke nije željela komentirati.

Livaković je istaknuo da cijeni što se djevojka prilagođavala njegovom dinamičnom rasporedu. 'U životu nogometaša ne postoji radno vrijeme, ljetni ili zimski praznici. Uz sve karantene, putovanja i obaveze s klubom i reprezentacijom, djevojka je ta koja se mora prilagoditi. Uz to, imamo psa koji je velika obaveza i treba mu posvetiti dosta pažnje. S obzirom na to da mene često nema, Cruz je Helenina briga, što se vidi po tome što je Cruz više voli', rekao je. 

Helena Matić i Dominik Livaković u Zadru.
Instagram 

O Heleni je pisao i britanski tabloid The Sun kada su izvještavali o ljubavima naših nogometašima prije utakmice Engleske i Hrvatske. Istaknuli su kako je riječ o nekadašnjoj klizačici koju su pomno pratili, odnosno špijunirali tijekom Svjetskog prvenstva u klizanju u Rusiji u 2018. godine.

Inače, Matić je diplomirala prošle godine na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, a njezinim uspjehom se pohvalio i ponosni Dominik na Instagramu.

Više fotografija prstena i para pogledajte u galeriji. 

Robert Gašpert, Instagram Dominik Livaković i Helena Matić