Helena Matić, dugogodišnja djevojka našeg nogometnog reprezentativca Dominika Livakovića, koju su mediji tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine prozvali 'hrvatskom Meghan Markle', objavila je na Instagramu nekoliko fotografija na kojima pozira u kupaćem kostimu.

'Zaradila' je pritom mnoštvo komplimenata i lajkova, i baš nitko nije mogao osporiti kako 27-godišnja Matić izgleda zanosno u badiću na jedno rame koji je dodatno naglasio njezinu manekensku građu.

Međutim, fotografija s kojom je potpuno osvojila srca svojih pratitelja bila je ona u Dominikovom zagrljaju.
'Predivna', 'Super slika', 'Predivni naši, uživajte', 'Najljepši moji', glasio je tek dio komentara njezinih fanova i prijatelja.

'Upoznao nas je prijatelj. Iako se sve dogodilo spontano, mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo ‘kliknuli’, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled. Jako smo samozatajni. Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo. Puno vremena provodimo sa psom Cruzom s kojim volimo ići u šetnje prirodom. Kada imamo više slobodnih dana, volimo otići u Zadar, ali i na druga kraća putovanja', otkrila je u intervjuu za Story prelijepa Helena.